ISTRA 1961

Puljani poraženi od Hajduka, ali nisu razočarali. Gonzalo Garcia: "NAJVIŠE SAM LJUT ZBOG OLAKO DODIJELJENIH ŽUTIH KARTONA, TO JE NEPOŠTIVANJE NAŠE MOMČADI"

| Autor: Goran ROJNIĆ  
PROBLEM ZAPAŽEN VEĆ NA STARTU - Puljane muči skok igra (foto: Goran ŠEBELIĆ / CROPIX)

PROBLEM ZAPAŽEN VEĆ NA STARTU - Puljane muči skok igra (foto: Goran ŠEBELIĆ / CROPIX)


Pljesak pulskih navijača na "Drosini" nakon utakmice, porazu od Hajduka (0:2) unatoč, dovoljno govorio o igri Istre 1961 na premijeri nove elitne, 14. uzastopne, sezone. Značajno pomlađena pulska momčad, kojoj evidentno nedostaju kvalitetna "prava" pojačanja u veznom redu i napadu, hrabro se nosila s pretendentom na naslov prvaka i organiziranom igrom odupirala se koliko je mogla do trenutaka koje je trebao provjeriti VAR da ne bi bilo "repova", ali ga nije bilo pa je sudac Tihomir Pejin još jednom dospio u središte zbivanja. I tijekom susreta, i nakon što je označio kraj.

gbys

Gonzalo Garcia i Goran Roce (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Skok igra bit će, vrlo vjerojatno, rak rana pulske momčadi jer trenutni igrači nemaju "standardnu" visinu u obrani. No, brži su pa se pulska obrana može udaljiti od svojih vratiju. Pokazao je to odmah u debiju Mardešić, ali i Bradarić, i nema sumnje da je i zato trener Istre 1961 Gonzalo Garcia "podignuo" svoju momčad protiv favorita. Ipak, Puljani su dobili oba pogotka nakon ubačaja. U prvom je zakasnio Galilea ometati Melnjaka, u drugom se pustilo da Livaja glavom poentira, ne pretjerano visoke splitske igrače, što samo potvrđuje problem u skoku.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter