LIDER PROTIV FENJERAŠA

Nogometaše pulskog prvoligaša večeras očekuje gostovanje u Maksimiru. Mlinar: "MORAMO BITI FOKUSIRANI NA SEBE I VRATITI SE NAŠIM TVORNIČKIM POSTAVKAMA"

Želimo li se vratiti predstavama koje smo pokazivali tijekom prošle sezone, mi koji smo tu bili lani trebamo dati sve od sebe da se prisjetimo stvari koje smo tada radili, a na onim igračima koji su nam se ljetos priključili je da ih što je moguće brže usvoje, rekao je Frano Mlinar

| Autor: Ivica CEROVAC
KLJUČNO JE "PREŽIVJETI" UVODNIH 20 MINUTA - Frano Mlinar (snimio Milivoj MIJOŠEK)

KLJUČNO JE "PREŽIVJETI" UVODNIH 20 MINUTA - Frano Mlinar (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Nogometaši Dinama u utorak su svladali Shkupi u Skoplju i izborili prolazak u treće pretkolo Lige prvaka, koje im već sljedećeg utorka donosi prvi ogled s bugarskim Ludogorecom. Između dva europska izazova aktualni hrvatski prvak "ugurao" je prvenstveni dvoboj s Istrom 1961, koji će se igrati danas u Maksimiru s početkom u 21 sat. Zagrepčani će u njega ući kao prvoligaški lider, jedini klub s dvije pobjede u dva uvodna kola, dok im Puljani stižu na noge kao "fenjeraši", jedini član elitnog hrvatskog razreda čiji bodovni konto još uvijek zjapi prazan.

- Prije svega, uputio bih naše čestitke Dinamu na prolasku dalje u europskim natjecanjima, a isto tako želimo i sve najbolje ostalim našim klubovima, da se što duže zadrže u Europi jer je to bitno za hrvatski nogomet, za njegov imidž i rejting, rekao je Frano Mliinar, izostankom ozljeđenog Slavka Blagojevića najiskusniji igrač Istre 1961. - Moram priznati kako sam očekivao da će Dinamo lakše proći Shkupi, ali i te su dvije utakmice pokazale kako je nogomet vrlo neobična igra u kojoj se sve može dogoditi. I ovom se prilikom potvrdila činjenica da se Dinamo uvijek muči u tim uvodnim pretkolima, a onda se počinje dizati u formi. No, za njih je najbitnije da su prošli, nije bitno kako, i vjerujem da će već protiv Ludogoreca izgledati puno bolje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter