NAKON NEPROSPAVANE NOĆI

MIHOVILOVIĆ, TAJNIK FUTSAL PULE: "Pokradeni smo! Mojoj djeci su oteli pravo na petu utakmicu. Drsko oteli"

| Autor: Glas Istre
Goran Mihovilović

Goran Mihovilović


Goran Mihovilović, tajnik Futsal Pule, koja je jučer u Makarskoj izgubila finale Prvenstva Hrvatske, objavio je danas žučno priopćenje u kojem je napao suce i podnio ostavku na svije funkcije u nogometnim udruženjima.

"Kao prvo, naklon do poda mojoj djeci. Vi ste za mene prvaci i pobjednici. Četiri godine sam proveo s tom djecom gotovo isto vremena kao sa svojom. Učio od njih i uživao u njihovom napretku.

Klanjam vam se i postigli ste veliki uspjeh, vi ste na makarske tribine doveli više ljudi nego ih je bilo na našoj prvoj utakmici 1 HMNL. Ujedinili ste grad koji je zaboravio što je ozbiljan sport.

I zato, svjestan da se ništa neće promijeniti, podnosim neopozivu ostavku na mjesto člana Izvršnog odbora NSŽI-ja i člana komisije za futsal HNS-a.

Jučer smo pokradeni, otvoreno i pred cijelom državom, i ja ne bih imao obraza više doći u svlačionicu moje djece znajući da sjedim za stolom s ljudima koji su im oteli pravo na petu utakmicu. Drsko oteli!!!!

Idemo dalje jači, čvršči, pametniji, danas potpisujem zauvijek biti drugi ako to znači biti okružen ovako divnim ljudima kao što su moji zeleno-žuti heroji", napisao je Mihovilović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter