novi trener rovinjskog trećeligaša

Tomica Pisačić u ponedjeljak preuzima NK Rovinj

| Autor: Ivica Radetić
Lučano Zgrablić i Tomica Pisačić (Snimio Ivica Radetić)

Lučano Zgrablić i Tomica Pisačić (Snimio Ivica Radetić)


Nakon što je nogometaše Rovinja osam kola u novom prvenstvu Treće lige zapad vodio trener Alen Jurić i osvojio samo tri skromna boda iz tri remija, za razliku od prošle sezone kad su "kanarinci" u prvih osam kola sakupili 20 bodova, na Valbrunu je stigao novi trener, Tomica Pisačić iz Vrbovca koji će službeno rovinjske igrače preuzeti u ponedjeljak. Poslije poraza od Rudara u Labinu i ostavke Alena Jurća ili bolje rečeno sporazumnog raskida suradnje, ekipu je privremeno preuzeo bivši "kanarinac" Lučano Zgrablić koji je prošle sezone bio licencirani trener Rovinja i pomoćnik Nina Kosa.

Ekipa Rovinja je uoči sezone oslabljen odlaskom vratara Danijela Starčića koji je otišao u Pulu igrati mali nogomet, Tonija Tošića koji je preselio u Jadran iz Poreča te Massima Acquavite koji je otišao u Dajlu, a ostali su manje-više u istom sastavu. Konačno, igrači Rovinja s trenerom Zgrablićem su u zaostaloj utakmici petog kola protiv Banjola, susretu koji je bio odgođen zbog kup susreta Banjola i Dinama, pokazali svoje pravo lice i došli do prve ovogodišnje pobjede u derbiju začelja.

Nakon ove utakmice koju je pratio i novi trener Tomica Pisačić, on je jučer s Lučanom Zgrablićem bio na posljednjem trenigu uoči današnje utakmice protiv Cresa. Ovo je još jedan derbi za nogometaše Rovinja koji imaju sad šest bodova, dok ih posljednji Cres ima samo tri. Rovinjski trećeligaš sa Zgrablićem koji će voditi ovu utakmicu protiv Cresa, uz asistenciju novog trenera koji čeka licencu za vođenje ekipe, na dobrom je putu da prebrodi krizu.

Ekipa Rovinja će protiv Cresa igrati oslabljena za Paola Bernobića koji je kažnjen jednu utakmicu zbog crvenog kartona dobivenog protiv Banjola. Ova prva pobjeda Rovinja probudila je i rovinjske navijače koji očekuju da se žuti s Valbrune vrate na pobjednički niz.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter