Finale u subotu "iza Stande"

Sljedećeg tjedna 4. izdanje turnira Hakl u kvartu 2024.

| Autor: Ivica Cerovac
BRANITELJI NASLOVA - Domino Maling

BRANITELJI NASLOVA - Domino Maling


Sljedećeg tjedna, od četvrtka do subote, odigrat će se četvrto izdanje malonogometnog turnira Hakl u kvartu 2024. Kao i lani, u Šijani će se, na »novom« igralištu iza Stande, okupiti 16 haklerskih družina koje će biti podijeljene u četiri grupe unutar kojih će razigravati svaka sa svakom, a po dvije najuspješnije izborit će plasman u četvrtfinale. Izvlačenje grupa obavit će se u ponedjeljak, s početkom u 20 sati, u CB Stella, a turnir će započeti tri dana kasnije u 18 sati. U četvrtak i petak na rasporedu će biti razigravanje po grupama, a subota će donijeti nokaut fazu turnira čiji će vrhunac biti finale, koje će započeti u 22.50 sati. Naslov pobjednika brani Domino Maling, koji je u lanjskom finalu s 3:0 svladao Toronto AP Lab.

Igrat će se po futsal pravilima, s četvoricom igrača u polju i vratarom, susreti u grupama trajat će 2x12 minuta »prljave« igre, a oni u nokaut fazi 2x15 minuta. Nagradni fond iznosit će 2.800 eura i između sebe će ga podijeliti tri najuspješnije momčadi. Pobjedniku turnira pripast će 1.500 eura, poraženom finalistu 800 eura, a trećeplasiranima 500 eura. Momčad koja dogura do polufinala i potom upiše dva poraza te svoj nastup okonča na četvrtoj poziciji, moći će se utješiti s gajbom piva. Prva tri mjesta donose i pehare, uz veliki prijelazni koji će pripasti najboljoj haklerskoj družini, a praznih ruku neće ostati niti najbolji igrač, strijelac i vratar na turniru.

Na četvrtom izdanju šijanskog turnira nastupit će: Stella Šijana Juniors, Novo Šijana CB Bolero, Šijana Tikvans, MNE Valdebek G.O.A.T. nekretnine, MNK Stoja Daltons bar, Godd Fellas, MNE Zagreb, Combo Alpinito, MNE B&G Invest, Investa Fažana, Domino Maling, MNE Wibit Istra, MNE Gumeno CB Ciao, Toronto AP Lab, Grin Solar Home i Spartans Grill bar Campo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter