Labinski trećeligaš već slaže igrački kadar

"Kovari" vratili Okića i Joa

| Autor: Goran Rojnić
(Foto: NK Rudar Labin)

(Foto: NK Rudar Labin)


Labinski nogometni ponos, trećeligaš Rudar, nakon nešto lošije prošle sezone u novom prvenstvu želi krenuti od početka s puno većim ambicijama. Stoga su "kovari" rano krenuli u slaganje igračkog kadra, a za sve poklonike labinskog trećeligaša odlična je vijest da su u svoje redove vratili napadača koji je u krenuo u nogometnu karijeru u labinskim redovima, Ševka Okića. Uz njega, u labinski klub se nakon šestomjesečne epizode u Maleziji vratio i Brazilac Josiel Alves de Oliveira, poznatiji kao Jo- Nema sumnje da su ova dva poteza velika stvar za Rudar jer je riječ o igračima s prvoligaškim iskustvom.

Okić se u labinski nogomet vraća nakon što je u prošloj sezoni nosio dres konkurentnog Cresa, a iz Rudara je u mladosti otišao u Istru 1961 za koju je odigrao 17 utakmica u Prvoj HNL. Igrao je i za BiH premijerligaše Velež, Sarajevo i Čelik. U Premijer ligi BIH odigrao je ukupno 241 utakmicu, postigavši 48 pogodaka, a u dresu Sarajeva je igrao play-off Europske lige te postigao i šest golova u kvalifikacijama. Nakon epizoda u BIH, igrao je i za Zmaj iz Makarske te Bjelovar, da bi potom kratku epizodu imao u Austriji. Nema sumnje stoga da će za mladu momčad "kovara" Okić biti od velikog značaja.

- O Okiću i njegovim kvalitetama se sve zna. Iskusan je to igrač koji će puno značiti našoj momčadi u novoj sezoni, a ujedno će pomoći u radu omladinskog pogona što je jednako važno. Mislim da je to zasad to, što se tiče pojačanja. Osim Joa i Okića, tražili smo lijevog bočnog, ali to je nemoguća misija tako da ćemo ostati na našim mladim snagama - rekao je Sandi Dobrić, predsjednik labinskog trećeligaša.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum