dojmovi trenera

Željko Sopić: Neke stvari moramo još bolje. Janković? Samo da se ne zakomplicira

| Autor: Denis FRANČIŠKOVIĆ
(Snimio Vedran Karuza)

(Snimio Vedran Karuza)


Željko Sopić, trener Rijeke, bio je zadovoljan kako je momčad reagirala u susretu s Istrom 1961 bez nekolicine standardnih igrača.

– Odigrali smo jednu kontroliranu utakmicu, s druge strane neke stvari moramo bolje bez obzira na rezultat, ali o tome ćemo u četiri zida u kabini. S obzirom na dosta izostanaka i rani izlazak Jankovića, ostali smo na tri defanzivna vezna, Bandi, Petroviću i Hodži. Razmišljali smo da zaigramo i s dvije špice kad su Puljani dobili crveni karton, morali smo odregirati na drugu stranu. Zasluženo smo osvojili tri boda, ali uvijek se može bolje.

Izostanak Fruka i Gode?

– Fruk ima ozljedu mišića, a Goda ima nekih drugih zdrastvenih problema. Iskreno se nadam da će njih dvojica, možda čak i Dilaver krenuti u trenažno proces. Vidjet ćemo hoće li uspjeti sanirati svoje ozljede do nedjelje i Gorice.

Janković je rano izašao iz igre nakon što je bio precizan s bijele točke?

– Niko je dobio udarac u butni mišić, tzv. paralizu. Da li se to pogoršalo kod izvođenja jedanaesterca ili ne, ne znam. Kad te boli pukneš jako. Budući da je bio gol, ne smijem ništa reći. Samo da se ne zakomplicira. Po njegovom smiješku nadam se da će sve biti OK.

Mirko Marić je debitirao golom?

– Predsjednik Mišković ga je na neku kombinaciju uspio dovesti iz Monze. Dečko je doveden da zabija golove. U dobrom je stanju, nije previše igrao u Monzi i u jako je dobrom trenažnom procesu. Nitko sretniji od mene, treba samo tako nastaviti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter