ROVINJSKI BARITON

RONALD BRAUS vrijeme društvene distanciranosti provodi uz transformacije IZ DOSADE JE NASTALA ZANIMLJIVA I RAZIGRANA REINTERPRETACIJA UMJETNIČKIH DJELA

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Vrijeme socijalne distanciranosti valja iskoristiti i za neke kreativne projekte. Rovinjski bariton Ronald Braus odlučio je zamijeniti pozornicu - igrom transformacija.

foto

- Odlučio sam se na reinterpretaciju umjetničkih djela pomalo iz dosade, a pomalo i iz velike ljubavi koju gajim prema likovnoj umjetnosti. Možda je posrijedi i pomanjkanje predstava gdje se ipak presvlačimo u razne likove.

foto

- Svakako me veseli, a vidim i ljude koji prate moje profile po društvenim mrežama. Izbor je bio šarolik, a sve je počelo na Veliki četvrtak kada je zbilja posljednja večera bila simbolična, obzirom da smo morali sjediti doma i doslovno sami za stolom. Izabrao sam slike iz raznih stilskih razdoblja i nastavljam sve dok mi ne dosadi, rekao je Braus.

foto

I zbilja, iz svega toga rezultirala je zanimljiva, razigrana, dinamična priča, koja je pokazala jedno posve novo naličje ovog poznatog rovinjskog baritona.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter