UMAG

ZBOG UTRKA PRIVREMENO OGRANIČEN PROMET Biciklisti prolaze sutra kroz Umag, u nedjelju kroz Poreč

| Autor: S. Z. T.
Arhiva

Arhiva


Ovog tjedna na području Istre odvijaju se dvije biciklističke utrke pa policija poziva sudionike u prometu na oprez i pridržavanje uputa ovlaštenih osoba. Tako će sutra u vremenu od 11 do 15 sati, biti održana međunarodna cestovna biciklistička utrka pod nazivom "Trofej Umaga" na kojoj sudjeluje oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje.

Utrka će se održati na slijedećem itinereru: Umag – Stella Maris – Zambratija – Savudrija – Sv. Marija na Krasu – Umag.

Također, u nedjelju, 8. ožujka u vremenu od 11 do 15 sati, održat će biciklistička utrka "Trofej Poreča" na itinereru: Poreč – D75 – Tar – Labinci – Gedići – Kukci – Tar (i tako sedam krugova).

Zbog održavanja biciklističkih utrka, policijski službenici i redari povremeno će zatvarati dionice cesta na kojima će se odvijati utrka, kao i mjesta starta i cilja pa stoga pozivaju sve vozače motornih vozila koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Također upozoravaju sudionike u prometu da se biciklistička utrka održava u uvjetima privremenog zatvaranja cesta i zaustavljanja prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, međutim moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u utrci pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na sve bicikliste u prometu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter