Rovinjska aci marina

SPOJ LUKSUZA, STILA I ELEGANCIJE: Skupocjene jahte "pronašle" vlasnike

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ

Kraljica promocije motorna jahta Absolute 62 Fly, duga je 19 metra. Posjeduje tri kabine, tri kupatila, skipersku kabinu a cijena joj je oko dva milijuna eura- Ukoliko ste je poželjeli, zakasnili ste. Već je u vlasništvu mađarskog kupca

 

U rovinjskoj ACI marini u tijeku je prezentacija luksuznih jahti, koje se još danas mogu razgledati. Namjerno pišem razgledati, jer sve su motorne jahte, od kojih je najmanjoj "samo" petnaest metara dobile svoje vlasnike.

-Konkretno, riječ je o promociji novog ureda tvrtke Adriatic Wave, koja zastupa plovila Absolute yachts za devet zemalja. U rovinjskoj ACI marini, uz promociju ureda imamo i prezentaciju devet najnovijih plovila naše tvrtke. Dakle, riječ je o motornim jahtama, od kojih je najmanjoj petnaest metara u koja postiže brzinu od 27 čvorova. Posjeduje tri kabine i dva kupatila i cijena joj je oko milijun eura, rekla nam gospođa Selma Čakar, zastupnica Adriatic Wave Absolute za Hrvatsku.

Ipak, posebnu pažnju među morskim ljepoticama, plijenila je i jedna devetnaestmetarska diva- Absolute 62 Fly. Na nju se, dakako kao i na ostale jahte moglo ući i pobliže je razgledati, pa čak i izgubiti u jednoj od ukupno tri kabine, odnosno jednakog broja kupatila i skiperskoj kabini. Ta je dakle, motorna jahta izazvala veliko oduševljenje ali i brojne upite o njenoj cijeni. Doznajemo, kako ova luksuzna vila na moru košta oko dva milijuna kuna ali i da više nije u prodaji. Jer, jahta je kupljena a njen ponosni vlasnik je mađarski državljanin.

-Tijekom trodnevne prezentacije, svi naši brodovi su prodani i imaju nove vlasnike. Očito je da nautičari i svi zaljubljenici mora znaju prepoznati kvalitetu i luksuz i da su za njega spremni platiti. Uz činjenicu, da su svi brodovi prodani, jedino što preostaje za nadodati to je da se rezervacije za nove brodove, koji će biti isporučeni 2020. godine, kod nas mogu obaviti, rekla je Selma Čakar.

Dodajmo, i da "kopneni" dio ACI marine nije bio zanemaren. Uz morske ljepotice, "kočoperili" su se i skupocjeni automobili iz ergele Scuderia Motors iz Münchena, koja je također predstavljala oktanske zemljane kraljeve- od Ferarrija do Rolls Roycea.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter