POČINJE PREDSEZONA

Resort Kempinski nedaleko Umaga ponovo otvara svoja vrata. SAZNAJEMO ŠTO JE NOVO

| Autor: Glas Istre
Kempinski

Kempinski


Nadomak mora, u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre nedaleko Umaga smjestio se Kempinski Hotel Adriatic, prestižni golf i spa resort s pet zvjezdica, koji dolaskom toplijih dana ponovno otvara svoja vrata.

Nakon perioda sezonskog zatvaranja tijekom zime, ovaj vrhunski hotel od 8. travnja opet prima goste željne nezaboravnog iskustva i izvanrednog doživljaja Istre i Mediterana. Netaknuta ljepota istarske prirode, bogata kulturna baština i zanimljiva povijest istarskog poluotoka nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kempinski Hotel Adriatic okružen je slikovitim maslinicima i vinogradima, a sa suncem okupane privatne plaže hotela pruža se čaroban pogled na Jadransko more i obalu pa je ova luksuzna oaza mira ujedno i idealno polazište za otkrivanje svih čari Istre.

Kempinski

Privatna plaža

Kempinski

VIP terasa

Vrhunski smještaj hotela uključuje 186 luksuznih soba i apartmana s balkonima ili terasama, a postoji mogućnost boravka i u Kempinski vilama koje će svakoga očarati svojom profinjenom elegancijom. Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara i osigurava apsolutnu privatnost i udobnost.

Uz odličnu hotelsku uslugu i raznolik sadržaj, gosti Kempinski Hotela Adriatic mogu uživati i u njegovoj vrhunskoj gastronomskoj ponudi. Dva otmjena restorana Dijana i Kanova isprepliću izuzetne okuse mediteranske i istarske kuhinje, a u isto vrijeme pružaju spektakularan pogled na romantične zalaske sunca. Uz njih, tu je i Adriatic, elegantni lobby bar s vanjskom terasom, poznat po svojim ukusnim slasticama, aromatičnoj kavi, velikom izboru čajeva i sofisticiranim koktelima te barovi na vanjskom bazenu i na plaži koji nude laganije obroke, raznovrsne grickalice, svježe voće, osvježavajuća pića i atraktivne koktele. 

Ove godine gurmane dočekuje posebna poslastica. Naime, Kempinski Hotel Adriatic bogatiji je za još jednog vrhunskog gastro stručnjaka; Stefano Cosattini novi je Executive Chef hotela. Ovaj renomirani talijanski chef sa stalnom adresom u Hrvatskoj već više od 25 godina sudjeluje na hrvatskoj gastro sceni, a svoju kuhinju bazira na mediteranskom "fusionu". Cosattini je karijeru izgradio u vrhunskim restoranima Italije, Francuske i Velike Britanije, ali i SAD-a i Japana, od kojih su neki nositelji Michelinovih zvjezdica. Svojim iskustvom i stručnošću gastro ponudu hotela postavit će na još višu razinu, a boravak svakog gosta unaprijediti u potpuno novu dimenziju luksuza.

Kempinski

Stefano Cosattini

Kempinski

Risotto mantecato sa šafranom, goveđim obrazima, dimljenim guščjim prsima i prahom od amaretta i arabice, specijalitet Stefana Cosattinija

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter