BLAGDANSKO DRUŽENJE

LABIN: Sekcija Zajednice obiteljskog turizma Istarske županije prvi put organizira BADNJAK NA TORJONU

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Arhiva)

(Arhiva)


Sekcija Zajednice obiteljskog turizma Istarske županije na čelu s dopredsjednicom Astrid Glavičić te privatnih iznajmljivača iz Starog Grada, u suradnji s Gradom Labinom organiziraju druženje s sugrađanima - Badnjak na Torjonu.

- Po završetku još jedne uspješne turističke sezone, potaknuti idejom da za kraj kalendarske godine, u mjesecu darivanja, napravimo nešto za naše sugrađane, odlučili smo organizirati prigodno druženje na Badnjak. Ove godine naš Torjon zasjao je novom ruhu i upravo ćemo iskoristiti tu kulisu i sastati se ispod njega. Prije i nakon polnoćke u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, dočekat ćemo građane s kuhanim vinom i prigodnim slasticama. Prigoda će to biti za susret i poželjeti si sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj godini, poručuje Astrid Glavičić.

U inicijativu su se uključili iznajmljivači iz Starog grada, Bed & Breakfest Kvarner, Mirakul Residence, Lemechi - difuzni hotel, La Loggia Diffused Hotel, Rialto Residence i Terra Residence.

- Ove godine imamo vrlo bogati program "Božića u Labinu", ali nije zapostavljen ni Stari grad. Na Badnjak, kada je i najveća frekvencija ljudi našim gradskim trgom, osigurano im je mjesto za susret i okrjepu, dodaje gradonačelnik Valter Glavičić.

Organizatori ovim putem pozivaju sugrađane i njihove goste da se odazovu Badnjaku na Torjonu te prije i nakon polnoćke spuste na trg na zajedničko druženje.

    Povezane vijesti


    Podijeli: Facebook Twiter