IZBORNA SKUPŠTINA

Edi Černjul i Goran Zahtila predstavljat će Labin u skupštini županijskog TZ-a

| Autor: B. BIOČIĆ

Skupština je donijela odluku o ustroju službe za obavljanje stručnih i administrativnih poslova na adresi Aldo Negri 20, i o ustroju turističko-informativnog centra na adresi Titov trg 2/1

 U Velikoj gradskoj vijećnici održana je izborna sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Labina i to uz sve propisane zaštitne mjere županijskog stožera. Na izbornoj sjednici je, nakon provedenih izbornih radnji s članstvom, verificiran mandat predstavnicima članova gradske Turističke zajednice za mandatno razdoblje 2020.-2024. godine.

Broj pojedinih predstavnika članova TZG-a Labina se, prema Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma  i prema Statutu TZG-a Labin, određuje prema uplati turističke članarine te 25 posto iznosa uplaćene turističke pristojbe u godini koja prethodi izborima, a to je ovaj put 2019. godina, s time da jedan član ne može imati više od 40 posto predstavnika člana u sastavu Skupštine TZG-a Labin koja broji 21 predstavnika.

U novoizabranom sastavu Skupštine tvrtka Valamar Riviera d.d. ima osam predstavnika, tvrtka Maslinica d.o.o. šest, trgovina jednog predstavnika, turističke agencije također jednog, obiteljski smještaj dva predstavnika te mali hoteli i ostali objekti za smještaj, ugostiteljstvo i ostale djelatnosti neposredno povezane s turizmom po jednog predstavnika. Predsjednik Skupštine  i Turističkog vijeća TZG-a Labina je prema Zakonu i Statutu, gradonačelnik Valter Glavičić.

Članovi Skupštine su usvojili Poslovnik o radu Skupštine i potom je izvršen izbor za članove Turističkog vijeća TZG-a Labina za mandatno razdoblje 2020. - 2024. godine. Članovi Turističkog vijeća TZG Labin su Sandi Sinožić, Edi Černjul, Andrea Trifoni, Goran Zahtila, Franko Šumberac, Euro Juričić, Elvino Kršulja i Larisa Griparić Batelić.

Skupština je izabrala svoja dva predstavnika u Skupštinu Turističke zajednice Istarske županije, a to će biti Edi Černjul i Goran Zahtila.

Potom je Skupština donijela odluku o ustroju službe za obavljanje stručnih i administrativnih poslova TZG Labin (Ured TZGL) na adresi Aldo Negri 20, i o ustroju turističko-informativnog centra (TIC) na adresi Titov trg 2/1.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter