Danas od 16.30 sati

ADVENT NA MEDULINSKOJ PLACI uz Night Express band

| Autor: Patricija SOFTIĆ

U organizaciji Općine Medulin te mjesnih odbora Medulin I i Medulin II, ove će se subote održati sadržajima bogata, treća manifestacija u sklopu Adventa na medulinskoj placi. Placa će biti zatvorena za promet pa će posjetitelji moći nesmetano uživati u pripremljenom programu koji započinje u 16.30 sati, kad će se u Multimedijalnom centru Općine Medulin održati promocija slikovnice "Čudnovata Istra" Nataše Buršić Krajcar i članova Udruge cerebralne paralize Istarske Županije.

Za mališane će se od 17 do 18 sati u Loži održati igraonica u kojoj će djeca moći graditi Lego kockicama, zatim bojaonica, crtaonica Zemlje zabave, a od 18 sati, u prostoru 3MC-a, najmlađe će posjetitelje zabaviti Klaun Marek. U nastavku večeri, s početkom u 19 sati, u istom će se prostoru održati otvorenje izložbe fotografija polaznika tečaja udruge Format.

Paljenjem 3. adventske svijeće u 18 sati započinje program "Adventa na medulinskoj placi". Uslijediti će glazbeni nastup članova udruge Sakramenski, zbora Lanterna te koncert Night Express banda. Članovi medulinskih mjesnih odbora, kao i u prethodne dvije subote, pobrinuti će se za hranu i piće koje će uz donacije nuditi na svojim štandovima, a sredstva prikupljena kroz sve četiri subote Adventa bit će donirana Dječjem domu Ruža Petrović u Puli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter