hotel Parentium Plava Laguna

Sezona Vinskih večeri: Uživanje u enogastro delicijama uz ambijentalnu glazbu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Hotel Parentium Plava Laguna u Zelena Resortu i ove je godine domaćin tradicionalnih Vinskih večeri koje se održavaju tijekom špice turističke sezone.

Od Malvazije do Terana.  Od Pjenušaca do Rosea. Od Sauvignona do Syraha… Isproban je to recept sljubljivanja istarske gastronomije i vrhunskih vina istarskih vinara i to na prekrasnoj terasi A la carte restauranta Bacchus s koje puca pogled na najljepše zalaske sunca u ovome dijelu Istre.

Za gastronomski užitak na Vinskim večerima Plave Lagune bit će zadužen tim chefa Josipa Pučeka, za sjajne slastice tim vrhunske slastičarke Dragice Rimac, dok vina odabire i predstavlja sommelier Dragan Ružić.

- Uživanje u enogastro delicijama uz ambijentalnu glazbu, lijepa je i zaokružena priča Plave Lagune koja na taj način promovira Istru i kao sjajnu gastronomsku destinaciju, u svijetu ionako prepoznatu po fantastičnim vinima, poručuju iz Plave Lagune, dajući time dodatnu vrijednost gostima koji se žele upoznati s autohtonim gastro i eno doživljajem.

Sezona Vinskih večeri započinje sutra, 25. lipnja, a do 10. rujna utorkom će se predstavljati po jedan vinar, odnosno jedna vinarija. Premijeru imaju Vina Benvenuti, a slijede Vina Tomaz, Vina Matošević, Vina Geržinić, Vina Laguna te Pjenušci Peršurić. 

Detalji menija, po cijeni od 40 eura po osobi, mogu se pronaći na https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/hrana-i-pice

Svi zainteresirani, mogu rezervirati svoja mjesta osobno na recepciji hotela, na telefon hotela Parentium Plava Laguna 052-411-500 ili na e-mail: [email protected].


Podijeli: Facebook Twiter