PREDSJEDNIK IDS-a

Paus: Bilo bi zaista šteta da Istra izgubi ono što Glas Istre predstavlja - prepoznatljiv medij koji ima velik interes za lokalne teme

| Autor: Glas Istre
Dalibor Paus (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Dalibor Paus (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Nastavno na najavljenu integraciju Glasa Istre u Novi list, reagirao je danas predsjednik IDS-a Dalibor Paus.

"Razumijem da mediji zadnjih desetljeća prolaze transformaciju te da se tržište i navike čitatelja mijenjaju. Ne želim se miješati u poslovnu politiku nikoga, a pogotovo ne medija, no imam potrebu reagirati kada je u pitanju najprepoznatljiviji i najdugovječniji istarski medij. Glas Istre izlazi punih 80 godina i imao je neprocjenjivu ulogu u informiranju Istrijana u svim važnim trenucima naše bogate povijesti. Na tako značajnu obljetnicu, bilo bi zaista šteta da Istra izgubi ono što Glas Istre predstavlja - prepoznatljiv medij koji ima veliki interes za lokalne teme i koji služi interesu javnosti", poručio je Paus te dodao kako u ovom trenutku nema dovoljno informacija o tome što integracija točno podrazumijeva.

"Apeliram da se prilikom procesa misli na novinare, zaposlenike lista koji pokrivaju lokalne teme i čiji je rad važan za informiranost Istrijana", zaključio je predsjednik IDS-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter