istarsko narodno kazalište

Uzbudljiv Svjetski dan djece za pulske mališane: Glazbeno putovanje u društvu Jacquesa Houdeka

| Autor: Vanesa Begić
(Snimio Josip Mikačić/Pixsell)

(Snimio Josip Mikačić/Pixsell)


Svjetski dan djece ove godine bit će posebno uzbudljiv za pulske mališane, koji će ga pamtiti po nezaboravnom glazbenom putovanju u društvu omiljenog izvođača – Jacquesa Houdeka. Koncert će se održati 23. studenoga u 18 sati u dvorani "Ciscutti" Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula.

Jacques Houdek, poznat i kao "Gospodin Glas", donosi djeci hitove s albuma "KAD SI SRETAN", koji je obilježio djetinjstva tisuća mališana. Djeca će uživo moći čuti legendarne pjesme poput "Kad si sretan", "Nije lako bubamarcu", "Zeko i potočić", "Kad se male ruke slože" i mnoge druge koje su postale sinonim za veselje i radost.

U povodu 19. obljetnice albuma, Jacques Houdek ističe:

"Djeca imaju pravo na sigurno, mirno i veselo djetinjstvo; na igru, a i glazbu, stoga mi je neopisiva čast što godinama pjevam i najiskrenijoj i najzahtjevnijoj publici – najljepše dječje pjesme naša su neraskidiva konekcija i kroz život pa mi danas na koncerte dolaze već i mladi roditelji koji su odrastali uz ovaj album i dovode svoju djecu na naša glazbena druženja s kojih svi odlazimo ispunjeni posebnim emocijama. Veselim se prvom velikom pulskom koncertu za djecu i vjerujem da će ovo postati naše tradicionalno druženje, u povodu Svjetskog dana djece i uoči božićno-novogodišnjih praznika!

Kontinuiranu samostalnu profesionalnu karijeru započeo je 2000. godine, a do danas je održao tisuće koncerata u Hrvatskoj i regiji te ostvario uspješne suradnje s nizom eminentnih glazbenika. Ističe se odličnim vokalom, suverenošću u izvedbi i originalnošću u scenskoj pojavi, kako je više puta istaknuto. Osim na hrvatskom, pjevao je i snimao na engleskom, talijanskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, slovenskom, makedonskom, pa čak i maorskom jeziku. Poznat je i kao mentor u showu The Voice te veliki je miljenik publike.

Saznajemo da je interes za koncert vrlo velik kod najmlađih, a i ne samo kod njih, a bit će to jedna sasvim posebna bogata glazbena večer u znaku najpoznatijih skladbi za najmlađe. Njegovi poznatiji hitovi su: ‘Stotinama godina’, ‘Zauvijek tvoj’, ‘Živim za to’, ‘Nov čovjek’, ‘Srećom imam tebe’, ‘Dužna si’, ‘Nepobjediva"...

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter