Sarajevo Open u taekwon dou

Članovi pulskog Baka osvojili 17 medalja u Sarajevu

| Autor: Ivica Cerovac
(Osobna arhiva)

(Osobna arhiva)


Članovi pulskog Baka osvojili su 17 medalja na Sarajevo Openu, međunarodnom turniru u taekwon dou (ITF) koji je okupio 300-tinjak natjecatelja iz pet zemalja. U obveznim sastavima za kadetkinje nositelje crnog pojasa zlato je osvojila Fiona Pernić, srebro Divna Vrbanec Dedeić, a broncu Sara Valković.

Oprobale su se one i u sparingu (do 60 kg), gdje je Pernić stigla do srebra, a Vrbanec Dedeić i Valković do bronce. Usto, u ekipnom sparingu osvojeno je zlato. Nisku odličja pulskih kadetkinja upotpunile su u sparingu Hana Čaušević srebrom i Leona Bebek broncom (obje do 48 kg). Kod juniorki je u obveznim sastavima za nositelje plavog pojasa zlato osvojila Lana Babić, a srebro Erin Božić, dok su u sparingu zamijenile uloge te se Božić okitila zlatom, Babić srebrom (do 57 kg), a i ovdje je osvojeno ekipno zlato.

Do zlata je stigla i njihova klupska vršnjakinja Iva Kujadin u sparingu (+65 kg), a dvije medalje izborio je i senior Andrea Ček, zlatnu u sparingu (do 87 kg) i srebrnu u obveznim sastavima (crni pojas, 3 dan).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter