uspjeh mladih plesačica

Pulski plesni studio Art Dance briljirao na International Dance Openu u Novalji

| Autor: Glas Istre
(Foto: Art Dance)

(Foto: Art Dance)


Pulski plesni studio Art Dance postigao je sjajan uspjeh na međunarodnom natjecanju International Dance Open, koje se održalo u Novalji na Pagu od 25. do 29. rujna 2024. godine.

Ovo natjecanje, koje okuplja plesače iz cijelog svijeta, privuklo je više od 4000 sudionika, a plesačice iz Art Dancea oduševile su stručni žiri i publiku svojom tehnikom, kreativnošću i umjetničkim izražajem.

Natjecanje je bilo izuzetno zahtjevno, s plesačima iz različitih dijelova svijeta koji su se natjecali u mnogobrojnim kategorijama, od baleta do suvremenog plesa.

Usprkos visokoj konkurenciji, talentirane plesačice iz Pule osvojile su niz nagrada u solo, duo i grupnim kategorijama, te se okitile zlatnim odličjima.

(Foto: Art Dance)(Foto: Art Dance)

Izvanredni rezultati u solo i duo kategorijama

U solo kategorijama, plesačice su briljirale, donoseći kući nekoliko prvih, drugih i trećih mjesta. Vita Butković ostvarila je nevjerojatne rezultate, osvojivši 1. mjesto u balet solo kategoriji i 3. mjesto u kategoriji lyrical solo. Paola Rovis također je postigla izvanredan uspjeh, zauzevši 1. mjesto u balet solo kategoriji te 3. mjesto u lyrical solo.

Emma Androšić i Iva Ban osvojile su 2. mjesto u svojim solo kategorijama, pokazujući izvanredne plesne vještine i tehničku savršenost. Aurora Doblanović plasirala se na 6. mjesto u svojoj kategoriji, dok su Leni Majdandžić i Maell Lorencin osvojile 1. mjesta u svojim solo izvedbama, što je posebno istaknulo njihov plesni potencijal.

(Foto: Art Dance)(Foto: Art Dance)

U duo kategorijama, Art Dance je također dominirao. Alida Ban i Vita Butković osvojile su 1. mjesto u svojoj duo kategoriji, dok su Iva Ban i Paola Rovis ponovile taj uspjeh, zauzevši također 1. mjesto u svojoj kategoriji.

Predanost i rad iza uspjeha

Veliki uspjeh plesačica Art Dancea ne bi bio moguć bez stručne podrške njihovih voditeljica, Tatjane Samuele Ban i Lene Habalija, koje su posvetile mnogo vremena i energije kako bi pripremile plesačice za ovo zahtjevno natjecanje.

Njihova predanost, kreativnost i profesionalizam očitovali su se u svakom nastupu, a plesačice su s ponosom nosile ime svog studija na međunarodnoj sceni.

(Foto: Art Dance)(Foto: Art Dance)

Pulski plesni studio Art Dance još jednom je pokazao svoju izvrsnost na međunarodnoj plesnoj sceni, donoseći brojne nagrade i priznanja sa sobom.


Podijeli: Facebook Twiter