veznjak Manchester Cityja

U Španjolskoj uhićen portugalski reprezentativac Nunes zbog navodne krađe

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Španjolska policija nakratko je prošlog mjeseca uhitila veznjaka Manchester Cityja i portugalskog reprezentativca Matheusa Nunesa zbog navodne krađe mobilnog telefona, rekao je policijski izvor Reutersu u srijedu, potvrđujući izvješće u novinama El Mundo.

Nunes je iz ruku 58-godišnjeg muškarca u madridskom noćnom klubu izvukao njegov mobitel, vjerujući da je taj čovjek u kupaonici uslikao Nunesa bez njegovog pristanka, piše El Mundo.

Upitan o uhićenju, glasnogovornik policije u Madridu rekao je da je portugalski državljanin uhićen 8. rujna u 5.30 ujutro u noćnom klubu u centru grada zbog navodne pljačke skupocjenog mobitela. Nakon ispitivanja u policijskoj postaji, muškarac je pušten na slobodu do suđenja.

Policijski izvor potvrdio je da je uhićena osoba Nunes, dodajući da se slučaj tretira kao pljačka, a ne kao krađa jer je vrijednost mobitela premašila 300 eura.

Glasnogovornik Nunesa nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

Nunes (26), inače rođen u Brazilu, pridružio se prvaku Premier lige Manchester Cityju iz Wolverhampton Wanderersa prošle sezone. Unatoč tome što je bio dio portugalske momčadi na EURU 2024. u Njemačkoj u lipnju i srpnju, nije bio u sastavu Portugala za utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter