sp u futsalu

Senzacionalna pobjeda Venezuele protiv Španjolske

| Autor: Hina
(Foto X)

(Foto X)


Reprezentacija Venezuele kreirala je veliko iznenađenje u osmini finala Svjetskog prvenstva u futsalu, koje se održava u Uzbekistanu, s 2-1 je pobijedila Španjolsku.

Španjolci su bili jedni od glavnih favorita za medalje, a ta nacija iza sebe na svjetskim prvenstvima ima dva zlata, tri srebra i jednu brončanu medalju. Ovaj put Španjolci su zastali već u osmini finala, a Venezuela će u četvrtfinalu igrati protiv Ukrajine.

Venezuela je povela u 13. minuti golom Villalobosa, dok je Gomez izjednačio na početku drugog poluvremena. Gol vrijedan četvrtfinala i velikog iznenađenja postigao je Carreno, minutu i 20 sekundi prije kraja.

Dan ranije su reprezentacije Brazila i Ukrajine kao prve izborile četvrtfinale. Brazil je s uvjerljivih 5-0 pobijedio Kostariku, dok je Ukrajina četvrtfinale izborila nakon 3-1 pobjede protiv Nizozemske.

Hrvatska utakmicu osmine finala igra u petak protiv Argentine, a tog će se dana još za četvrtfinale boriti Francuska i Tajland. U četvrtak igraju Iran - Maroko i Portugal - Kazahstan.

Svjetsko prvenstvo u futsalu, osmina finala:

Venezuela - Španjolska 2-1

Paragvaj - Afganistan (kasnije)

Utorak:

Brazil - Kostarika 5-0

Ukrajina - Nizozemska 3-1

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter