prvi sudionici 

Istra 1961, Šibenik i Mladost Ždralovi u osmini finala Kupa Hrvatske

| Autor: Hina
(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)

(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)


Nogometaši Šibenika, Istre 1961 i Mladosti iz Ždralova prvi su sudionici osmine finala ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa.

Šibenčani su u najzanimljivijem dvoboju igranom u utorak u srazu dviju najboljih drugoligaša prošle sezone još jednom nadvisili sastav Zrinjskog, kao i u posljednjem kolu prošle sezone Šibenik je slavio u Osijeku sa 2-0. Oba gola postigao je Delić (62, 71).

Istra 1961 je kao gost u Donjim Andrijevcima svladala domaći Tomislav također sa 2-0 golovima Marešića (71) i Čuića (83), a i treći dvoboj igran u utorak završio je s istovjetnih 2-0 za goste. U dvoboju trećeligaša Mladost iz Ždralova je bila bolja od Jadrana iz Poreča autogolom Marića (44-ag) i golom Pisačića (90+5), a zanimljivo kako su ova dva sastava igrala međusobno i prije tri dana u prvenstvu kada je Mladost također u Poreču bila bolja sa 2-1.

U srijedu će igrati Bednja Beletinec - Belišće, Bjelovar - Jaska Vinogradar, Croatia Đakovo - Gorica, Dugopolje - BSK Bijelo Brdo, Gaj Mače - Varaždin,  Kustošija - Slaven Belupo, Pitomača - Rudeš, Samobor - Lokomotiva, Slavonija Požega - Oriolik, dvoboj Bilogora 91 - Hajduk na programu je 17. rujna, dan kasnije će se sastati Neretvanac - Rijeka i Varteks - Osijek, dok će 16-inu finala zaključiti Banjole - Dinamo 25. rujna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter