Međunarodna manifestacija

U petak, subotu i nedjelju u Buićima Autobox Istra Off Road utrka

| Autor: Glas Istre
(Foto: AMK "No Limits Istra" )

(Foto: AMK "No Limits Istra" )


U petak, subotu i nedjelju na Poligonu Arena Buići održat će se 31. Autobox Istra Off Road utrka.

Međunarodna manifestacija u organizaciji Automoto kluba "No Limits Istra" okuplja
zaljubljenike u off-road, pružajući adrenalinsku avanturu, natjecanje za djecu i obiteljsku
zabavu. Same utrke boduju se za Prvenstvo Istarske rivijere, Prvenstvo Auto Karting Saveza Istre te Prvenstvo Slovenije.

U subotu, 6. srpnja program kreće u 15 sati s dodatnim prijavama natjecatelja na poligonu Buići – Katun Trv. U 17 sati starta Road Book Hard utrka, koja se boduje za Prvenstvo Slovenije, dok će se prolog za startnu poziciju za Road Book Soft održati od 17.15 do 18.15 sati.

U 18.30 sati počinje kategorija Brzinac na poligonu, a nakon večere u 19.45 sati, utrke se
nastavljaju s noćnim vožnjama Road Book Soft i Tourist u 21.30 sati. Zabava uz glazbu trajat će do jutarnjih sati, pružajući sudionicima i gledateljima priliku za opuštanje i druženje.

Događanja u nedjelju, 7. srpnja počinju u 10.30 turističkom vožnjom s poligona. U 11 sati počinje ekstremna utrka na kružnoj stazi, koja se također boduje za Prvenstvo Slovenije. Vrijeme za predah vozači i gledatelji imat će od 14 do 15 sati, a istovremeno će se održati natjecanje djece u dječjim vozilima, pružajući najmlađima priliku da pokažu svoje vještine na posebno prilagođenoj stazi. Kategorija Brzinac ponovno kreće u 15 sati, a proglašenje pobjednika planirano je za 20 sati.

"Naša utrka nije samo sportsko događanje, već i prilika za druženje i uživanje u prirodnim
ljepotama Istre. Posebno smo ponosni na natjecanje za djecu koje će mališanima pružiti priliku da osjete čar off-road vožnje na siguran i zabavan način", izjavio je Vedran Šćulac, predsjednik AMK-a "No Limits Istra" i organizator utrke koja već 20 godina okuplja vrhunske vozače raznih disciplina. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of