održan "Dan medulinskog sporta 2024. godine"

FOTOGALERIJA / U OŠ Dr. Mate Demarin dodijeljene nagrade za najuspješnije pojedince i ekipe u 2023. godini te nagrada za životno djelo

| Autor: Glas Istre


U školsko-sportskoj dvorani Dr. Mate Demarin održan je "Dan medulinskog sporta 2024. godine" u sklopu kojeg su dodijeljene nagrade za najuspješnije pojedince i ekipe u 2023. godini te nagrada za životno djelo.

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Danialu Temimu za izniman i trajan doprinos u popularizaciji i razvoju sporta i parasporta, inače dugogodišnjem treneru Mikele Ristoski, najtrofejnije paraatletičarke u Hrvatskoj.

U konkurenciji za najuspješnijeg sportaša u mlađim uzrastima pobjedu je odnio Kai Radolović iz Atletskog kluba "Medulin", a najuspješnija sportašica u mlađim uzrastima bila je Marija Dolenc iz Daskaškog kluba "Karkadur" Pomer.

Najuspješnija muška ekipa u mlađim uzrastima u 2023. godini bila je štafeta mlađih juniora iz Ronilačko-sportskog kluba "Mladost" – Medulin u sastavu: Mihael Botić, Lucas Kolar, Sebastijan Hajnc i Leon Kolar.

Kod djevojaka nagradu za najuspješniju žensku ekipu u mlađim uzrastima odnijele su mlađe kadetkinje iz Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Žal Banjole u sastavu: Mia Herceg, Majda Delimehić, Nika Raić Sudar, Lana Drviš, Nika Topalović, Lena Perhat i Vita Chiavalon.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2023. godini bio je Miroslav Milošević iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom "Medulin", dok je nagradu za najuspješniju sportašicu s invaliditetom odnijela Mikela Ristoski, također iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom "Medulin".

Za najuspješnijeg sportaša proglašen je Martin Dolenc iz Daskaškog kluba "Karkadur" Pomer.

Najuspješnija sportašica u 2023. godini bila je Ema Ivetić iz Ronilačko-sportskog kluba "Mladost" – Medulin.

Štafeta seniora Ronilačko-sportskog kluba "Mladost" Medulin u sastavu: Luka Bohač, Mihael Botić, Leon Kolar, Luka Vukelić, dok su najbolja ženska ekipa bile seniorke Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Žal Banjole u sastavu: Ana Šverko i Ema Mrkić.

Za najuspješniju trenericu izabrana je Lea Ikić Čupev iz Ronilačko-sportskog kluba "Mladost" – Medulin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter