poražene

Labinske rukometne prvoligašice bez bodova u Dalmaciji

| Autor: Goran Rojnić
(Foto ŽRK Rudar)

(Foto ŽRK Rudar)


SINJ : RUDAR      30 : 29

Gradska dvorana Sinj. Suci: Dražen Anušić (Klis) i Dubravko Vukovac (Solin).

SINJ: Pletikosić I. 3, Macan, Hrgović Tomić 6, Rogošić, Arar, Čović 2, Beljo, Strugar 5, Bužančić, Kljaković Gašpić 7, Gutić 3, Glavan 3.

RUDAR: Ugrin, Marić, Golja, Jajčević 8, Krizmanić 8, Pratljačić, Šegota, Benazić 5, Đuzel 3, Kremer 1, Posavac 2, Markulinčić 2

Sedmerci: Sinj 7 (4), Rudar 3 (3). Isključenja: Sinj 8 minuta, Rudar 10 minuta.

Rukometašice Rudara zabilježile su minimalni poraz na gostovanju u Sinju u susretu u kojem su nadoknadile velik zaostatak, a domaće su se u posljednjim trenucima obranile prekršajem za isključenje nad Jajčević i obranile minimalnu prednost.

Sinjanke su u susret ušle sjajno uz 11:5 na polovici prvog dijela, no Labinjanke se nisu predavale i polako smanjuju zaostatak te na odmor odlaze s četiri pogotka zaostataka (19:15). Početak nastavka obilježila je Krizmanić, koja najprije s dva pogotka s crte, a potom i dva s devet metara omogućava Labudicama minimalni zaostatak nakon deset minuta nastavka (21:20), što omogućuje Jajčević skorašnje izjednačenje. Iako su se Sinjanke s tri gola ponovno odvojile deset minute prije kraja dvoboja Posavac nakon pet minuta donosi novo izjednačenje (27:27). Dvanaest sekundi prije kraja za domaće pogađa Gutić, a nakon time-outa Kljaković-Gašpić prekršajem za isključenje zaustavlja Jajčević za domaću pobjedu. Kod Labudica najefikasnije su bile Jajčević i Krizmanić s osam golova, dok je Ugrin zabilježila 11 obrana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter