rukomet

Porečane danas čeka veliki izazov u Sesvetama. Idu po pobjedu na nepobjedivom terenu

| Autor: Roberto Car
(Snimio Vedran Karuza)

(Snimio Vedran Karuza)


Rukometaši Poreča nakon dvije sjajne utakmice u prvom kolu EHF Europskog kupa, vraćaju se domaćoj ligi. U sklopu trećeg kola Paket24 Premijer lige čeka ih danas teško gostovanje kod Sesveta, s početkom u 19 sati.

Stopostotni

Sesvete su u novu rukometnu sezonu ušle prilično sigurno i sa samopouzdanjem slavile u prve dvije utakmice nad Zametom (43:26) i Osijekom (34:28). Momčad Igora Vorija sitno broji i do početka grupne faze EHF Europske lige, što će im dodati još jednu dimenziju u igri. U odnosu na prošlu sezonu, Sesvete su malo toga mijenjale. Od bitnijih odlazaka tu je Aleksandar Čaprić koji je potpisao za Eisenach, dok su također otišli Matej Ćuk u Čakovec te vratar Marko Prpić u Karlovac na posudbu. Dovedeni su tek Matej Svržnjak, Tonći Ivanišević i mladi Leon Pavičić. Kostur momčadi ostao im je nepromijenjen, s Filipom Perićem na vratima, razigravač je i dalje Ivan Dumenčić, a i dalje ih krasi čvrsta obrana.

- Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv momčadi koja je posljednjih godina treća momčad Hrvatske. Približili su se Zagrebu, pobjeđivali su Nexe i to dovoljno govori o njima. Dugo su na okupu i to se vidi na terenu. Probat ćemo dati sve od sebe i doći do pobjede na gotovo nepobjedivom terenu - rekao je trener Poreča Ilija Lovrinović uoči utakmice.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter