U sklopu Ružičastog mjeseca

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula u četvrtak i petak organizira Dane otvorenih vrata udruge

| Autor: Marina VUKŠIĆ
Ruzicasti mjesec (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Ruzicasti mjesec (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


U sklopu Ružičastog mjeseca listopada, Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula u četvrtak i petak organizira Dane otvorenih vrata udruge, u sklopu kojih će biti održano više predavanja i radionica.

Tako će u četvrtak u prostorijama Kluba Gea u Nobileovoj ulici Puli, u 17 sati psihoterapeutkinja Štefanija Prosenjak Žumba održati predavanje "Rak i stres", a u 18 sati će fiziterapeutica Gracijela Benčić održati radionicu pravilnog disanja i prigodno predavanja "Pravilnim disanjem do zdravlja". U 18.30 sati će fitoterapeutkinja Vesna Thiele sudionicima prezentirati 5 koraka za život za bolesti.

U petak od 14.30 do 16.30 bit će održano individualno savjetovanje s onkologom, dr. med. Marijom Bošćcem, dok će bacc. ms. Suzana Forlani održati radionicu samopregleda dojki. U 17 sati mr. pharm. Ana Grbac održat će predavanje "Kontrolom težine do zdravlja", a u 18 sati će Fina Balta-Šošić održati kreativnu radionicu pod nazivom "Anđeli dobrih želja".

Nakon sada već tradicionalne humanitarne utrke "Ne ću ben, hodi zajno" početkom listopada, obilježavanje Ružičastog mjeseca Klub Gea će zaključiti utrkom BAKALARun u Baderni 30. listopada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter