PRIJAVE DO SRIJEDE

FET: Besplatna poduka o upravljanju kućnim budžetom

Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" drugu godinu zaredom u drugoj polovici veljače organizira besplatnu radionicu namijenjenu financijskom opismenjavanju građana. Na jednostavan i razumljiv način pojasnit će se najvažnija područja i pojmovi iz domene financija, od investicijsko-štednih proizvoda i usluga pa nadalje.

Niz tema u petak, 15. veljače, otvara izlaganje o važnosti uravnoteženog osobnog budžeta. O bankovnom financiranju i štednji govorit će se u ponedjeljak, 18. veljače, o osobnim investicijama i investicijskim fondovima u srijedu, 20., o tržištu kapitala i mirovinskim fondovima u četvrtak, 21., te o porezima i proračunu u petak, 22. veljače.

Predavanja se održavaju u dvorani 404 na FET-u od 17 do 20 sati. Za sudjelovanje nisu potrebna posebna predznanja, ali je potrebna prijava i to do srijede, 13. veljače, u 15 sati ispunjavanjem web obrasca na adresi https://goo.gl/forms/3tNzUZS4bJZVSecr2 ili pozivom na 052/377-004. Dodatne informacije mogu se dobiti putem maila na [email protected]. (D. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter