veselo i zabavno 

"Dođi u kvart" ove subote na Stoji: Zanimljive radionice, dječja predstava, ples, koncert...

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Manifestacija "Dođi u kvart" održat će se ove subote na Stoji na livadi u Kochovoj ulici. Na Stoji ćete pronaći pregršt radionica, a prvu radionicu u 10.00 sati održat će Puppeta čija je radionica namijenjena mlađoj djeci uz pratnju roditelja i djeci starijoj od četiri godine u kojoj će sudionici moći samostalno ukrasiti dobivenu lutku.

U 11.00 sati Croatia ACT Foundation pripremila je radionicu u kojoj će sudionici moći izraditi narukvice koje mogu darovati drugim osobama i na taj način učiniti nešto lijepo za drugoga. Ujedno, u 11.00 sati udruga Birikina izvest će predstavu "Pale sam na svijetu" koja govori o dječaku koji se jednoga jutra probudi i otkriva kako je on jedini čovjek na svijetu.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula ponovno sudjeluje s ciklusom edukativno-kreativnih radionica "Mali ljudi, veliki snovi: obiteljske pričaonice" koje su namijenjene djeci i njihovim roditeljima.

Ovoga puta u centru radionice bit će jedan od najvećih izumitelja i inžinjera, Nikola Tesla, gdje će se na djeci razumljiv način predstaviti Teslino odrastanje, njegova strast za izume i nevjerojatna postignuća koja je ostvario u zreloj dobi. U 12.00 sati AB Original imat će street dance nastup i održati breakdance radionicu.

ART studio pripremio je radionicu u kojoj će se koristiti grafička tehnika linorez na papiru i tkanini, a održat će se u 13.00 sati. Uz glazbenike Big Banda Pula u 13.30 sati nastupit će vokalni solisti Iva Gortan i Daniele Ferro. Cjelodnevnu sportsku podršku ponovno pruža Decathlon uz svoje sportske rekvizite, a za gastro delicije zaduženi su Fi'tino i Frosty bike.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter