bolt

BMW 3, Mercedes Benz, Audi Q7... Premium taksiji dostupni i u Puli

| Autor: Glas Istre
(Foto Val grupa)

(Foto Val grupa)


Bolt predstavlja proširenje svoje ekskluzivne usluge Bolt Premium. Riječ je o novoj kategoriji vožnje na zahtjev, osmišljene kako bi zadovoljila sve potrebe za putovanjem, a osim korisnicima u Zagrebu, od sada je dostupna i u Splitu, Rijeci, Zadru, Puli, Dubrovniku i drugim gradovima i mjestima u njihovoj široj okolici.

Zahvaljujući Bolt Premiumu, korisnici u ovim gradovima moći će uživati u vrhunskim vozilima, što će njihova putovanja i obavljanje dnevnih obveza učiniti još ugodnijima. U prednosti ove usluge već su se uvjerili mnogi domaći i inozemni korisnici, a rekorde trenutno drže korisnik koji je proputovao čak 250 kilometara – od Zagreba do Istre.

Korisnici Bolt Premiuma moći će se voziti u vozilima kao što su Volkswagen Passat, BMW serije 3 ili Mercedes Benz E klase. Također, imat će na raspolaganju automobile novijih godišta, a možda ih ugodno iznenadi i dolazak nekog od modela poput Audija Q7 ili Q8. Prednosti komfora osjetit će i u vozilima poput Mercedesa Benz S klase, BMW-a serije 6, te električnih vozila Tesla 3, S i Y.

Korisnike tijekom prvog tjedna od predstavljanja usluge očekuje 20 posto popusta na Premium vožnje. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter