IZBORI ZA MJESNE ODBORE

Pulski HDZ: "Broj osvojenih vjećničkih mjesta četverostruko je veći nego na zadnjim izborima"

| Autor: Glas Istre
(Foto: HDZ Pula)

(Foto: HDZ Pula)


O rezultatima jučerašnjih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Pule, oglasila se i Irena Hrstić, predsjednica pulskog HDZ-a.

- Jasno i glasno rečeno, gradska organizacija HDZ-a je izuzetno zadovljna izbornim rezultatima. Nekoliko objektivnih činjenica nam to i dokazuje.

Broj osvojenih vjećničkih mjesta četverostruko je veći nego na zadnjim izborima, te 1,5x puta veći nego na izborima 2016 godine, a sve u kontekstu podjednake izlaznosti. To ukazuje da nam građani sve više vjeruju.

Ne manje bitno, prisutni smo u gotovo svim mjesnim odborima, a to nam je i bio cilj. Osvojiti mandate te da, kroz mjesne odbore u direktnom kontaktu s građanima aktivno slušamo njihove svakodnevne probleme i budemo dio rješenja. Da nastavimo našu kontinuiranu retoriku, mi jesmo dio rješenja.

Rezultat je posljedica angažiranog rada naših članova na terenu i daje nam dovoljno razloga da nastavimo tako i dalje. Biti prisutni.

Zahvaljujemo svim građanima koji su prepoznali volju, znanje i snagu HDZ-a. Iza stranke nije jedna osoba, već brojni pojedinci. Sve je to rezultat timskog rada.

Ovo su članovi i članice lista HDZ-a koji su ušli u Vijeća mjesnih odbora: MO Arena - Ratko Matijević,  MO Busoler - Viktor Banović, MO Gregovica - Marijana Bagarić, MO Kaštanjer -  Pavle Jukić, MO Monte Zaro - Dragan Marin, MO Monvidal - Alen Radetić-Čaušević i Tomislav Abramović, MO Sveti Polikarp-Sisplac - Elvis Zukanović,  MO Šijana - Chiara Peruško, MO Valdebek - Slavko Kovačević, MO Veli Vrh - Josip Oroz, MO Veruda - Samanta Jadreško i MO Vidikovac - Marin Žepina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter