besplatne provjere

NE ŠKILJITE VIŠE! Kada ste posljednji put provjerili svoj vid?

Svakim danom do 30.07.2022. od 9 do 13 sati ispred optike Vision Center Pula, Ciscuttijeva 18, besplatno provjerite oštrinu vida i saznajte jeste li kandidat za specijalistički pregled vida.

| Autor: Promo
Kontrola oštrine vida

Kontrola oštrine vida


Akcijom Ne škilji više! optika Vision Center Pula želi senzibilizirati javnost i podignuti svijest kod građana o važnosti redovitog pregleda vida, prevenciji, ali i pravovremenoj korekciji vida. Oči su čovjekov najvažniji organ jer gotovo 90% svih informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem osjetila vida. Međutim, čak 2.5 milijarde ljudi na svijetu nema korekciju vida kakva je potrebna svakom pojedincu. Velika većina živi u uvjerenju da jednostavno ne mogu vidjeti bolje jer su s tim naučeni živjeti. Zbog današnjeg tempa i načina života sve više vremena provodimo ispred digitalnih ekrana što negativno utječe ne samo na vid, već i na cjelokupno zdravlje.

gg

Redoviti pregledi vida od iznimne su važnosti jer znatno poboljšavaju način i kvalitetu života. Preporuka je da se vid provjerava barem jednom godišnje pa čak i onda kada je naizgled sve u redu. Pozivam sve građane da nas do 30.07. posjete u šatoru ispred optike Vision Center Pula i besplatno provjere oštrinu vida i saznaju jesu li kandidat za specijalistički pregled vida i dioptrijske naočale. Akcijom Ne škilji više! cilj nam je da brigu o vidu učinimo pristupačnom svima jer zdrav vid bitan je u svim prilikama, svim ljudima i u svakoj životnoj dobi. - izjavio je optometrist Bc. Dino Softić

Osim besplatne kontrole vida, u sklopu akcije Ne škilji više! zaigrajte i kolo sreće gdje možete osvojiti vrijedne nagrade i popuste u optici. Trebate li nove dioptrijske naočale birajte između akcija; 1+1 GRATIS u kojima   dva progresiva možete dobiti po cijeni jednog ili 1+1 GRATIS za jednojakosne naočale.

gg

Zapitajte se kad ste posljednji put bili na kontroli vida i posjetite optiku Vision Center Pula na adresi Ciscuttijeva 18 ili ih kontaktirajte na broj telefona 052 235 700 i odmah rezervirajte svoj termin besplatnog pregleda vida. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter