kuplio.hr

Kako uskladiti haljinu s cipelama?

Usklađivanje vaše haljine s pravim cipelama ključno je za podizanje vašeg outfita na višu razinu kao i za ostavljanje dugotrajnog dojma. Ostanite s nama i saznajte na što sve trebate obratiti pažnju.

(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Kada je u pitanju kombiniranje haljina i obuće, pravi odabir može učiniti čuda. Bilo da se spremate za neki formalni događaj kao što je vjenčanje ili poslovni sastanak ili tražite neformalnu, ali elegantnu obuću za svakodnevno nošenje ili ručak s prijateljima, pravo usklađivanje haljina i cipela je od velike važnosti. Zato vam donosimo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći u tome da postignete elegantan i moderan izgled.
Za kakvu se prigodu spremate?Prvi korak u odabiru odgovarajućih cipela koje će se uklopiti uz vašu haljinu je uzeti u obzir prigodu. Za formalne događaje odlučite se za elegantne opcije kao što su štikle ili moderne ravne cipele. Klasične boje poput crne, krem ili metalik tonova često najbolje funkcioniraju. S druge strane za ležerne izlaske možete si priuštiti veću razigranost. Razmislite o elegantnim tenisicama ili gležnjačama koje mogu obogatiti vaš outfit, a u njima će vam istovremeno biti veoma udobno. U svakom slučaju ne zaboravite na ecipele kod za popust i ostvarite uštede.

Uskladite stil vaše haljine.

Stil vaše haljine igra presudnu ulogu u određivanju obuće koja bi vam najbolje pristajala. Na primjer, ako nosite lepršavu maxi haljinu, sandale s remenčićima ili potpetice mogu pojačati njezin boemski štih. S druge strane, pripijena koktel haljina lijepo se slaže s elegantnim salonkama ili visokim štiklama. Ako haljina ima odvažne uzorke ili jarke boje, neutralne boje cipela pomoći će vam uravnotežiti cjelokupni izgled, dok upečatljive cipele mogu dodati uzbudljiv zaokret jednostavnijoj haljini.

Obratite pozornost na usklađenost boja
Usklađenost boja ključna je u stvaranju kohezivnog izgleda. Prilikom odabira cipela uzmite u obzir paletu boja vaše haljine. Monokromatski outfit možete naglasiti cipelama u jarkim bojama, dok komplementarne boje mogu stvoriti skladan izgled. Na primjer, crvena haljina može izgledati zapanjujuće u kombinaciji sa zlatnim cipelama, dok će cvjetna haljina najbolje pristajati jednobojne cipele.
Uzmite u obzir duljinu haljine
Duljna vaše haljine također može diktirati izbor cipela. Na haljine do koljena možete nositi različite stilove cipela, od salonki do gležnjača. No, za duže haljine pripazite na visinu pete. Visoke pete mogu izdužiti vaše noge i dodati dozu sofisticiranosti, ali pazite na to da se rub haljine ne povlači po tlu. Ako nosite kraću haljinu, slobodniji ste pop pitanju eksperimentiranja s različitim stilovima cipela, uključujući trendi tenisice za zabavan, ležeran izgled.
Ne zaboravite na modne dodatke
Uvijek imajte na umu da modni dodaci mogu poboljšati vaš cjelokupni izgled. Remen ili upečatljiv nakit mogu privući pozornost na vašu odjeću, a cipele bi trebale nadopunjavati te elemente. Ako odaberete odvažne modne dodatke, razmislite o neupadljivijim cipelama kako biste zadržali fokus na cjelokupnom outfitu. Suprotno tome, ako su vaša haljina i modni dodaci relativno jednostavni, možete odabrati upečatljivije cipele kako biste dali poseban šarm.
Kupujte pametno
Želite li uštedjeti pri kupnji cipela koje će vam savršeno pristajati uz vašu haljinu, svakako posjetite portal Kuplio.hr. Ovdje vas čekaju kuponi i kodovi za popust za vaše omiljene e-trgovine, što vam omogućuje da kupujete za manje novca. Sve je tako brzo i jednostavno –isprobajte sami!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter