DVOBOJ RAZOČARANIH

Lovro Majkić sutra će po prvi put čuvati pulsku mrežu protiv Osijeka. "Kad si na dnu, tad se samo možeš dignuti prema gore"

Pobijedit će onaj tko to bude više želio, a vjerujem da ćemo to biti mi. Želimo to od prvog kola, želimo svima pokazati da zaslužujemo biti ovdje, naši navijači to očekuju od nas i krajnje je vrijeme da upišemo prvu ovosezonsku pobjedu, rekao je Majkić

| Autor: Ivica CEROVAC
BIVŠI SUIGRAČI NAJVEĆA PRIJETNJA - Lovro Majkić (foto: nkistra.com)

BIVŠI SUIGRAČI NAJVEĆA PRIJETNJA - Lovro Majkić (foto: nkistra.com)


Istra 1961 igra svoju 17. prvoligašku sezonu i aktualni start je među tri najslabija u klupskoj povijesti. U sezonu 2010/2011 "zeleno-žuti" su krenuli porazima od Hajduka u gostima, Zagreba kod kuće i Lokomotive u gostima, da bi u četvrtom kolu na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca stigli do prvog boda.

Deset godina kasnije, negativna serija opet je krenula na Poljudu, potom je na "Drosini" slavio Dinamo, da bi nakon poraza na Rujevici uslijedio i domaći od Varaždina, a onda je u petom kolu prvi bod osvojen na gostovanju u Velikoj Gorici. U tekućoj sezoni najprije su se u Puli bodovima osladili Hajduk i Varaždin, a potom su puleni trenera Gonzala Garcije kapitulirali i u Maksimiru te s tri startne nule dočekuju sutrašnji domaći dvoboj s Osijekom.

- Možemo i moramo bolje, svjesni smo toga. Iza nas su tri utakmice u kojima nismo uspjeli uzeti niti bod te se sutra moramo pokrenuti, baciti na glavu i to promijeniti. Treniramo jako, fizički smo spremni, igramo na domaćem terenu i već je vrijeme da počnemo skupljati bodove koji bi nam, u ovom trenutku, prije svega pomogli s mentalne strane. Situacija nije najbolja, ali dat ćemo sve od sebe da se popravi, rekao je Lovro Majkić, golman Istre 1961.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter