ISTRA 1961

Gagua: Idemo po pobjedu i dat ćemo sve u našoj moći da je upišemo

| Autor: Ivica Cerovac
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


Prvo gostovanje u drugom prvenstvenom kvartalu odvest će nogometaše Istre 1961 u Veliku Goricu, na noge momčadi protiv koje su upisali prvu ovosezonsku pobjedu. Ogled na "Drosini" odrađen 10. kolovoza okončan je rezultatom 2:1, a osim po konačnom slavlju, Giorgi Gagua će ga pamtiti i po tome da je na njemu upisao svoj debi za Zeleno-žute.

Paolo Tramezzani poslao ga je na teren u 46. minuti umjesto Morisa Valinčića, a 23-godišnji Gruzijac treneru je na povjerenju uzvratio na način da je izborio kazneni udarac, nakon intervencije iz VAR sobe, iz kojeg je Dario Marešić doveo pulskog prvoligaša u vodstvo. Usto je prije i poslije penala Gagua imao dvije izgledne prilike, ali nije uspio zatresti mrežu Gorice.

- Zadovoljan sam svojim individualnim akcijama na domaćem ogledu protiv Gorice, ali generalno gledano uvijek nastojim napredovati, želim stalno biti "gladan" i ići prema gore, a ne ostati na istim pozicijama - rekao je Giorgi Gagua. - Kad igram uvijek nastojim dati svoj maksimum, neovisno o protivniku i nikad ne želim biti u potpunosti zadovoljan svojim ostvarenjem, jer smatram kako uvijek ima mjesta za napredak.

Težim u svakoj utakmici napredovati, vidjeti gdje sam pogriješio i to ispraviti te stoga svaku znam pogledati na snimci i po pet puta kako bih je analizirao i uvidio što sam na njoj mogao bolje napraviti. Na taj način želim doprinijeti ne samo svojoj igri, već i igri cijele momčadi te mi je drago kada takav pristup daje rezultate.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter