ISTRA 1961

Tramezzani: "Zaslužili smo šest bodova, a ne tri, ovakvo suđenje nisam nikad vidio"

| Autor: Roberto Car
(Snimio Saša Miljević / Pixsell)

(Snimio Saša Miljević / Pixsell)


Slavili su nogometaši Istre 1961, nakon 2:2 remija s Dinamom, sa svojim najvjernijim navijačima na sjeveru. Pjevali i plesali su s pravom jer su odigrali fantastičnu utakmicu protiv kluba iz Lige prvaka.

Dok je bio izjednačen broj igrača u polju, bili su Zeleno-žuti čak i bolji od gostiju, bez obzira na brojne izostanke zbog kojih je trener Paolo Tramezzani morao prilagoditi startnu postavu, ujedno i neke igrače gurnuti na pozicije na kojima su rijetko ili nikad igrali. Keller na lijevom beku, Kadušić u vezi, Heister kao lijevo krilo i Gagua kao »desetka« bile su novosti i za suparnike, navijače, ali i same igrače. I svi su reagirali fantastično. Naglasio je to posebno talijanski trener na presici nakon utakmice.

- Ponosan sam, po ne znam koji puta, na ove moje igrače. Ovo je mlada momčad u izgradnji, a imali smo puno igrača izvan stroja, puno njih koji su igrali na drugim pozicijama. Zaljubljen sam u ove igrače i drago mi je što se odluka koju sam ljetos donio slušajući srce, da ostanem u ovom klubu, pokazuje ispravnom.

Rekao sam igračima nakon susreta neka ne gledaju ljestvicu jer su u ovoj utakmici zaslužili ne tri, nego šest bodova. Naravno, morati ćemo osvojiti te bodove koje smo sad zaslužili, ali ih nismo osvojili zbog brojnih razloga - rekao je u dahu Tramezzani.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter