Istra 1961

Na otvoreni trening u Sv. Petru u Šumi stigla tri nova imena: Jedan od njih novi igrač zeleno-žutih

| Autor: Boris Vidulin
(Snimio Boris Vidulin)

(Snimio Boris Vidulin)


Nakon Kanfanara, nogometaši Istre 1961 su drugu ovosezonsku pauzu zbog igranja reprezentacije iskoristili za otvoreni trening u Sv. Petru u Šumi. Trener Paolo Tramezzani nije krio oduševljenje terenom koji je bio baš po njegovoj mjeri, a kako to obično i biva, nakon početnog zagrijavanja igralo se na dva gola manjih dimenzija, na skučenom terenu od jednog do drugog kaznenog prostora.

"Pala" je i zajednička fotografija s djecom predškolske dobi prije početka treninga, a kasnije su na svoje došli i učenici osnovne škole, s obzirom na to da su imali prilike upoznati igrače Istre, pričati s njima, fotografirati se i dobiti autogram.

(Snimio Boris Vidulin)(Snimio Boris Vidulin)

Na treningu su se pojavila i tri nova imena, Andre Biyogo Poko je 31-godišnji vezni igrač iz Gabona, ujedno i novi igrač pulskog prvoligaša. Naime, potpisao je ugovor netom prije treninga. Na probu su došli Gilad Abramov i Moctar El Hacen.

Prvi je 24-godišnjak iz Izraela koji je do sada igrao u Azerbajdžanu, dok je drugi 26-godišnji Mauritanac koji je igrao između prve i druge lige u Španjolskoj, a posljednji mu je klub iz katarske druge lige. Obojica su vezni igrači pa će, uz već ranije pridošlog Davide Marianija, kroz sljedećih nekoliko dana pokušati izboriti ugovor s pulskim klubom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter