ISTRA 1961

Kadušić: Tramezzani uspješno nalazi rješenja za sve probleme


Autor: Roberto Car
Igrač za sve pozicije - Advan Kadušić (Snimio Saša Miljević/Pixsell)

Igrač za sve pozicije - Advan Kadušić (Snimio Saša Miljević/Pixsell)


Utakmica s Osijekom bila je specifična iz više razloga. Puljanima je nakon tek jednog boda u tri kola nasušno trebala pobjeda, dok su gosti bili u velikoj formi. Na toj je utakmici Kadušić, za promjenu, opet promijenio poziciju. Otkako je stigao u pulski klub igrao je skoro sve, od desnog beka, preko stopera i lijevog beka do krila. Sad je, pak, osvanuo u vezi.

Trener Paolo Tramezzani je od prvog treninga u pripremi susreta s Osijekom krenuo tražiti prava rješenja za veznu liniju. I na koncu se odlučio za neočekivan tandem Marešić - Kadušić ispred obrane.

- Pitao me trener na prvom treningu u tjednu pred utakmicu jesam li ikad igrao u vezi i rekao sam mu da jesam. Igrao sam par utakmica tijekom karijere, kao i dok sam još igrao u Sarajevu. Probali smo to na treningu, dobro je izgledalo, svidjelo mu se i stavio me u vezu gdje sam igrao u tandemu s Marešićem.

On je već igrao na toj poziciji u drugom poluvremenu protiv Šibenika. Nema tu puno filozofije, odradiš posao koji trener traži od tebe. Osim toga, sad u obrani igramo malo drugačije, ne igramo stalno "čovjek na čovjeka" ali u vezi smo igrali čovjeka, govori Advan Kadušić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter