ISTRA 1961

Vuk: Igramo u oba smjera, to je trenerov rukopis, on to voli

| Autor: Roberto Car
(Snimio Srećko Niketić/Pixsell)

(Snimio Srećko Niketić/Pixsell)


Nogometaši Istre 1961 zaslužili su slobodan vikend. Nakon 2:1 pobjede nad Osijekom u susretu 9. kola, čime je zatvoren prvi krug natjecanja u SuperSport HNL-u, trener Paolo Tramezzani dao je igračima tri dana pauze, prije nego li nastave s treninzima tijekom dvotjedne prvenstvene stanke uslijed reprezentativnih obaveza.

Većina je "zeleno-žutih" to iskoristila da se na kratko vrati kući, a jedan od njih je i krilni napadač Matej Vuk koji je, sa suigračima u napadu Salimom Fagom Lawalom i Mateom Lisicom, dobrano namučio osječku obranu.

- Došao sam nakratko kući u Čakovec. Trener nas je pustio nakon utakmice i prvi trening je zakazao za utorak ujutro. Nije nam to bila nagrada za pobjedu, to je bilo dogovoreno još uoči utakmice s Osijekom - rekao je Vuk, okrenuvši se potom trećoj prvenstvenoj pobjedi izborenoj protiv suparnika koji je Puljanima postao "mušterija" kad se igra na "Drosini".

- Da, dugo nismo izgubili od njih, uvijek ulovimo pozitivan rezultat. Htjeli smo i sad dobiti jer smo bili u slabijem rezultatskom nizu s obzirom na prethodne tri utakmice u kojima smo osvojili samo bod. Uspjeli smo pobijediti i jako smo sretni zbog toga. Posebno jer su oni bili u dobrom nizu, imali su tri pobjede zaredom.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter