TREĆA LIGA ZAPAD

Goropadni Kovari u potpunosti nadigrali senjske uskoke

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


RUDAR  : NEHAJ     4 : 1

Gradski stadion Labin. Gledatelja 200. Sudac: Patrick Klobučar (Čavle). Pomoćnici: Daniel Starčević i Erik Vesel (oba Pula). Strijelci: 1:0 Čenaj (5), 2:0 Macan (13), 3:0 Okić (37), 4:0 Juričić (49), 4:1 Buqaj (84). Žuti karton: Vukelić (Nehaj).

RUDAR: Blažina, Načinović, Golja, Macan (od 82. Ardalić), Juričić (od 65. Stepčić), Okić, Licul, Karić (od 78. Višković), Kurtić, Čenaj (od 82. Griparić), Biljuh (od 65. Bilić).

NEHAJ: Biondić, Pejanović (od 78. Katalinić), Hrmić, D. Prizmić, M. Prizmić, Duje Tomljanović (od 46. Svast), Vukelić (od 69. Isaković), Damir Tomljanović (od 46. Đemaili), M. Hodak, L. Hodak, Dizdar (od 46. Buqaj).

Rani golovi

Nakon poraza u Kostreni labinski Rudar se vratio domaćim pobjedama gdje na svom terenu, ovoga puta blatnjavom, ima stopostotni učinak. Domaći, koji su igrali odlično u prvom poluvremenu, poveli su već u petoj minuti. Juričić je ubacio iz slobodnog udarca iskosa, a u šesnaestercu Nehaja najviši je bio Čenaj koji je iz blizine skrenuo glavom loptu u mrežu. Prije toga Biondić je obranio udaraca Macanu, kojeg je lijepo proigrao Okić. U 13. minuti Okić je prošao po lijevoj strani, pronašao u senjskom šesnaestercu Macana, a ovaj iz blizine šalje loptu pod gredu za 2:0.

Do kraja poluvremena raspoloženi Labinjani, koji su redali akcije i prilike, povećali su vodstvo na 3:0 uoči odlaska na odmor. Strijelac je ovoga puta u 37. minuti bio Okić, kojeg je lijepo proigrao Juričić, a njega je pronašao Karić koji je povukao loptu kroz sredinu terena. Minutu prije odlaska na odmor Okić se mogao još jednom upisati u strijelce nakon solo prodora, ali je njegov udarac u donji kut obranio Biondić. Nehaj je prvo poluvrijeme završio bez udarca prema vratima Rudara. Početkom nastavka, u 50. minuti, Rudar je poveo 4:0. Čenaj je gurnuo loptu Juričiću, koji je izašao sam ispred Biondića i pored njega plasirao loptu u mrežu.

Spustili gas

U 60. minuti su gosti prvi puta zapucali prema golu Rudara, bilo je to nešto između centaršuta i udarca prema golu, ali je lopta otišla preko grede. Nakon toga se Nehaj malo oslobodio, zaredao s dvije-tri kontre, ali bez izravnog udarca prema golu Blažine, a prvi udarca izravno prema golu Kovara uputio je brzi Buqaj, ali je Blažina obranio njegov udarac.

U 78. Biondić brani udarca iskosa Čenaju, a dvije minute kasnije najbolju priliku za počasni gol Nehaja propušta Marko Hodak, koji iz blizine puca visoko preko gola. Ipak, počasni gol za goste postigao je u 83. minuti Rajmond Buqaj, koji se sjurio prema golu Rudara i snažnim udarcem savladao Blažinu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter