ISTRA 1961

Trener "zeleno-žutih" u današnjem će susretu s Osijekom tražiti novo rješenje u vezi

| Autor: Roberto Car
(Snimio Srećko Niketić/Pixsell)

(Snimio Srećko Niketić/Pixsell)


Pred nogometašima Istre 1961 danas je utakmica s Osijekom koja na "Drosini" počinje u 18 sati. Susret je to 9. kola kojim se zatvara prva četvrtina prvenstva, a u koju suparnici ulaze s različitih pozicija. Osječani u Pulu dolaze nakon tri uzastopne pobjede, dok "zeleno-žuti" iz zadnja tri ogleda imaju samo jedan osvojeni bod. Posebno nedostaju dva boda iz Šibenika koja je pulska momčad igrom zaslužila, čak i igrajući s igračem manje sat vremena.

- Rekao bih da nam nedostaju bodovi iz svake od zadnje tri utakmice - rekao je trener Paolo Tramezzani. - Protiv Lokomotive i Varaždina jer smo poraženi, a u Šibeniku jer nismo pobijedili. To nosimo u sebi i moramo to iskoristiti u današnjoj utakmici. Napravimo puno pozitivnoga, ali kući ne nosimo ono što smo igrom zaslužili. A bodovi su u ovoj fazi sezone važni. Bodovi te lansiraju u drugi dio ljestvice i onda gledaš klubove iznad sebe, a ne one ispod i to nam sad fali.

Znamo da smo na pravom putu s obzirom na to kako treniraju ovi igrači. Nedostaje nam poneki bod, ali ovo je fenomenalna momčad. Uostalom, nogomet je satkan od dobrih i manje dobrih faza. Dinamo je najbolji primjer, a po meni oni ove sezone u HNL-u treniraju i pripremaju se za nastupe u Ligi prvaka. Treba znati upravljati slabijim trenucima. Kad si gore, onda dolaze bodovi i rastu mladi igrači. Mi smo sad na pola puta, malo patimo, ali čekamo taj trenutak kad ćemo krenuti prema gore.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter