ISTRA 1961

Dario Marešić: Neefikasnost nam je zasad veliki problem, moramo biti fokusiraniji

| Autor: Roberto Car
(Snimio Hrvoje Jelavić/Pixsell)

(Snimio Hrvoje Jelavić/Pixsell)


Nogometaši Istre 1961 jučerašnjim su se jutarnjim treningom u Balama okrenuli Osijeku, kojega će na "Drosini" ugostiti sutra s početkom u 18 sati. Bi će to prvi susret 9. kola u kojega će Osijek nakon tri uzastopne pobjede ući sa šeste pozicije uz deset bodova, dok je Istra 1961 nakon pobjede Gorice nad Slaven Belupom pala na osmo mjesto s osam bodova.

Trener Puljana Paolo Tramezzani za ovaj dvoboj ne može računati na Blagojevića koji je dobio utakmicu kazne zbog crvenog kartona u Šibeniku te ozljeđene Čuića, Ćalušića i Jaganjca. U momčad se nakon stanke zbog tri žuta kartona vraća Kadušić, a novost je da se dosad ozljeđeni igrač vratio treninzima.

- Stephane Keller je počeo trenirati s nama, ali ne znam hoće li ga trener koristiti protiv Osijeka. Atmosfera je u momčadi odlična nakon gostovanja na Šubićevcu - rekao je Dario Marešić, koji je koncem prošlog mjeseca proslavio 25. rođendan po čemu spada među iskusnije igrače "zeleno-žutih".

- Osvojili smo bod čime smo zadovoljni jer smo prekinuli niz od dva poraza, upisanih protiv Lokomotive i Varaždina. Zadovoljni smo što smo s igračem manje izvukli bod u gostima. Atmosfera je dobra, kao što je i prije Šibenika bila, a to što se dogodilo između trenera i navijača nije nimalo utjecalo na nas igrače. Nema nikakvih repova i siguran sam da ćemo u petak imati podršku naših navijača.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter