ISTRA 1961

Maurić: Bod u Šibeniku smo zaslužili, a Osječani nam odgovaraju

(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)

(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)


Vrlo burno razdoblje je za Istrom 1961, ne samo zbog zadnjih prvenstvenih ogleda u kojima su protiv sebi ravnih suparnika, Lokomotive, Varaždina i Šibenika, osvojili tek bod. Naravno, najviše pažnje privukao je sukob, srećom samo verbalni, između trenera Paola Tramezzanija i navijača koji su došli bodriti pulsku momčad u Šibeniku. Uz dosta diplomacije i dobre volje s obje strane, nesporazum je izglađen i momčad se jučer ujutro mogla posvetiti treningu u Balama. Prvom treningu uoči domaćeg ogleda s Osijekom u petak, posljednjom utakmicom Puljana u prvom krugu HNL-a.

Bez petorice

Vijesti s treninga, kad je zdravstveni bilten u pitanju, nisu ohrabrujuće. Osim kapetana Slavka Blagojevića koji će ogled s Osijekom preskočiti zbog crvenog kartona, trener Tramezzani neće moći računati na Čuića, Kellera, Ćalušića i Jaganjca.

- Ćalušić je čekao rezultate magnetne rezonance da vidi kakva mu je situacija s kvadricepsom, a Jaganjcu je u Šibeniku stradalo rame, vjerojatno ima puknuće ligamenta ramena - rekao je Antonio Maurić, koji je bio jedini preostali vezni igrač Istre 1961 u Šibeniku nakon isključenja Blagojevića.

Tramezzani niti na klupi nije imao adekvatna rješenja, osim Marina Žgombe koji je ipak ofezivni veznjak.

- Doista, bila je to čudna situacija, trebali smo se snaći do poluvremena pa se Beyatt spustio na »šesticu« sa mnom. Znali smo da osim Žgombe na klupi nemamo veznog igrača pa je u nastavku Dario Marešić ulazio u vezu i odradio je jako dobar posao. Nije se vidjelo da nam fali vezni igrač.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter