uvrede i prozivke

Pulska navijačka skupina oglasila se službenim priopćenjem: Ako Tramezzani ne želi biti ovdje, neka ode

| Autor: Goran Rojnić
Ilustracija (Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)

Ilustracija (Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)


Iz navijačke skupine Demoni danas su se službeno oglasili priopćenjem na društvenim mrežama, u kojem, između ostalog, stoji da su u Šibeniku svjedočili situaciji koja zahtijeva njihovu reakciju u povodu nedopustivog ponašanja trenera Istre 1961.

"Na jedan povik s tribina ("cambio"), upućen s namjerom da se umiri nervozni Blagojević, koji je već imao žuti karton, trener je odgovorio uvredama i pozivima na obračun. Ova opaska pokazala se iznimno značajnom samo tri minute kasnije, kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i napustio igru.

Na kraju utakmice, pokušali smo mu ukazati na neprihvatljivost takvog ponašanja, posebno prema ljudima koji su na radni dan putovali više od 400 kilometara kako bi podržali naš tim. Međutim, umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem.

Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno, a ne da se najvjernije navijače koristi kao alibi za svoje postupke.", stoji u priopćenju Demona, koji pozivaju svoje članove da ostanu jedinstveni i zajedno traže bolje sutra za klub.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter