ISTRA 1961

Marcel Heister: Mi želimo igrati, napasti i zabiti gol

| Autor: Roberto Car
(Snimio Josip Mikačić/Pixsell)

(Snimio Josip Mikačić/Pixsell)


Dva uzastopna poraza nisu poremetila atmosferu u pulskoj momčadi. Nema niti vremena za osvrtanje na ono što je bilo jer već sutrak slijedi novi gostujući ispit, dvoboj sa Šibenikom na Šubićevcu. Suparnik je to koji Istri 1961 tradicionalno ne odgovara. U ukupno 21 susretu za HNL bodove "zeleno-žuti" su upisali tek četiri pobjede uz sedam remija i deset poraza, dok u Šibeniku u 11 susreta još ne znaju za pobjedu, imaju tek pet remija, uz šest poraza.

Posebno su u sjećanju pulskih navijača ostala četiri poraza u prvoj sezoni pod vodstvom trenera Gonzala Garcije. Pritom im je bivši igrač Puljana Ivan Delić, koji se sad vratio u Šibenik, postigao čak pet golova. Ovaj će ogled biti važan i Šibenčanima koji su nakon odličnog starta, u zadnja tri susreta osvojili samo bod.

U svim planovima uoči ovog drugog uzastopnog gostovanja, jedan je igrač neupitan, Marcel Heister. Povratnik u pulski klub stalno je među najboljim igračima "zeleno-žutih", bilo je tako i u Varaždinu.

- Nije bilo realno očekivati da izgubimo u Varaždinu. Bili smo optimistični uoči susreta, no poraženi smo i nećemo sad žaliti zbog toga i napraviti lošu atmosferu. Mi znamo što možemo i cijeli razgovor nakon utakmice je bio oko toga da moramo razmišljati pozitivno.

Ne želimo si stvarati nervozu. Dobro smo igrali zadnje dvije, tri utakmice, bolje nego što to rezultati pokazuju, a jedino što nam nedostaje su golovi. To nam fali. Znamo da ukoliko mi prvi zabijemo gol, da će utakmica krenuti u sasvim drugom smjeru - tvrdi Heister.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter