SUPERSPORT DRUGA LIGA

Bod na gostovanju kod lidera zadovoljio Brodograditelje

| Autor: Boris Vidulin
(Snimio Mihael Stojanović)

(Snimio Mihael Stojanović)


Mada bod na ljestvici možda i ne znači mnogo, on vrijedi puno više i definitivno je poticaj za nogometaše Uljanika koji su nakon domaćeg poraza na Verudi uspjeli u Bjelovaru doći do prvog gostujućeg boda. On je ostvaren kod domaćina koji je do ove utakmice bio stopostotan, baš svaku utakmicu uspio je doći do pobjede. Ovog puta je zastao, možda i u trenutku kada se to najmanje očekivala. Naravno da su očekivanja Uljanika bila baš suprotna.

Sve bolji

- Išli smo na pobjedu, valjda je to normalno u sportu, ali smo onako u podsvijesti znali da bi bili zadovoljni i bodom i to se ostvarilo. Igrali smo otvoreni i mi i oni, bilo je prilika sa obje strane tako da je ta podjela bodova i najrealnija- rekao je vezni igrač Uljanika Benjamin Pajković.

Prvi je dio pripao Uljaniku, drugi domaćinu.

- Tako je to nekako izgledalo na terenu gdje smo mi bili za nijansu bolji u prvih 45 minuta, a u nastavku su oni preuzeli laganu inicijativu. No, baš poput nas, nisu je uspjeli realizirati, Doduše nama je poništeni i pogodak, Luka Đuranović je bio za malo u zaleđu i propala nam je ta prilika. Marin Žgomba je mogao biti strijelac dva puta, Robert Perić-Komšić, pa Dukan Ahmeti, ali da nam je netko ponudio bod, vjerojatno bi ga prihvatili tako da bi trebali biti zadovoljni postignutim. Mi smo prvi kojima je uspjelo zaustaviti Bjelovar, oduzeli smo im dva boda, sebi priskrbili jedan te najboljeg strijelca lige natjerali da prvi put završi susret bez gola u mreži protivnika. Oni me nisu iznenadili, igrali su onako kako smo mogli i predvidjeti, taj visokog tamnoputi igrač je zbog svoje visine nešto pokušavao glavom i to je sve. Ostalo su naši braniči bez većih problema rješavali. Pokazali smo da smo kadri igrati i na gostovanju i da su Ploče bile samo loš dan. Polako se privikavamo na viši rang, svakim novim kolom to izgleda sve bolje i veselim se napretku koji ostvarujemo.

Promjena BUS-a

Činjenica da su malo zakasnili na susret nije ih omela.

- Imali smo na Učki problema s autobusom pa smo čekali novi prijevoz, no to se nije odrazilo na naš nastup. Imali smo sasvim dovoljno vremena za pripremu. Malo smo neke stvari ubrzali, ali smo stigli na vrijeme, a konačni rezultat pokazuje da smo spremni na sve - zaključio je Pajković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter