SUPERSPORT DRUGA LIGA

Visok poraz u režiji suca Porečani će tek osjetiti

| Autor: Boris Vidulin
(Snimila Valentina Beg)

(Snimila Valentina Beg)


SEGESTA 4

JADRAN 0

SISAK - Gradski stadion. Gledatelja 300. Sudac: Domagoj Kečinović (Osijek). Pomoćnici:Vuzem (Pribiševci), Stanković (Zagreb). Strijelci: 1:0 Rendulić (1), 2:0 Kukoč (30-11m), 3:0 Ivančić (70), 4:0 Šimić (77). Žuti kartoni: Kukoč (Segesta), Bernobić, Sumić, Mikloš, Radman, Šverko (Jadran). Crveni karton: Šverko (33-drugi žuti karton).

SEGESTA: Zrinščak, Kordić, Kopić (od 16. Tsutida), Kapac (od 77. Šimić), Šuart, Čičković (od 77. Da Silva), Živčić, Zlatunić (od 56.Batur), Ivančić, Rendulić (od 77. Pudić), Kukoč, Patraello.

JADRAN: Marić, Šverko, Jabita, Ivetić, Sumić, Jakovčić, Bernobić (od 82. Mendiković), Matteoni (od 54.Hrvić), Radman, Stošić, Mikloš (od 54. Al Tharwan).

43 sekunde

Malo toga dobrog pamtiti će Jadran s gostovanja u Sisku, a posljedice će biti vidljive tek sljedeće subote uoči utakmice protiv Dugog Sela. Sudac Domagoj Kečinović prometnuo se u glavnu personu susreta i dobrano prorijedio redove Porečana za sljedeće kolo, a od jučerašnjeg susreta napravio cirkus na terenu.

Na stranu što su Porečani već nakon 43 sekunde imali rezultatski minus, Rendulić je spretno reagirao ispred Marića koji je »izletio u prazno« i iz drugog pokušaja iz blizine poslao loptu u mrežu. Ostatak je zanimljivim učinio sudac. Doslovno je izmislio kazneni udarac za domaće kada je lopta udarila u tijelo Jakovčića koji je imao ruke iza leđa. Njega Kukoč nije pretvorio u pogodak, Marić je obranio, a već sljedeći napad sraz Kukoča i Stošića, ovo mu je treći prekršaj ove sezone za jedanaesterac protivnika, prestrogo okarakterizirao kao novi kazneni udarac. Ovog je puta isti igrač bio uspješan s »bijele točke«.

Predstava

Onda je slijedila predstava s kartonima gdje ih je sudac dijelio za »kriv pogled« igračima Jadrana, u pet minuta njih sedam, a Šverku ga je pokazao dva puta za isključenje u 33. minuti,i to sve zbog prigovora. Očito je želio smiriti goste koji nisu bili imuni na njegovo dijeljenje (ne)pravde. Nastavak je bilo odrađivanje obaveze, Jadran se branio, iz igre to mu je i uspijevalo, ali su kobni bili prekidi. Prvi nakon slobodnog udarca s 18 metara, uz pomoć grede, poentirao je Ivančić, a drugi nakon udarca iz kuta i pogotka glavom Šimića koji je ušao u igru netom pred izvođenje kornera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter