umagež

Baby Lasagna novi je ambasador NK Umaga

| Autor: Glas Istre
(Foto NK Umag Facebook)

(Foto NK Umag Facebook)


NK Umag na svojim je društvenim mrežama objavio vijest da je marko Purišić aka Baby Lasagna postao novi ambasador ovog kluba.

"Biggie Boom Boom!

Planetarno poznat, a opet, naš. Baby Lasagna, domaći dečko iz našeg Umaga postao je ambasador NK Umaga te će sudjelovati u našim promotivnim, marketinškim i drugim aktivnostima, a kad uhvati vremena, ponovo će nam se pridružit i dat podršku i primjer našim klincima koji imaju velike snove, baš kao i on nekad. Pure je dokaz kako se snovi, uz puno volje i truda ostvaruju, čak i onda kad se čine neostvarivima.

I mi smo mali klub koji sanja velike snove jer se drugačije ne ostvaruju čak niti najmanji ciljevi. Zahvaljujemo Baby Lasagni na izdvojenom vremenu, podršci i svemu onom što će uslijediti kroz našu suradnju. Ako bi ovu suradnju opisivali nogometnim žargonom, onda smo vratili još jednog igrača doma, bivšeg golmana kluba koji je možda promijenio profesiju, ali mu je srce i dalje tu, na istom mjestu gdje je počeo, na istom mjestu gdje počinje više od 150 klinaca iz naše Škole nogometa.

Od danas, sanjamo velike snove - zajedno", poručili su iz Kluba. 

(Foto NK Umag Facebook)(Foto NK Umag Facebook)

(Foto NK Umag Facebook)(Foto NK Umag Facebook)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter