ISTRA 1961

Momčad pulskog prvoligaša još uvijek nije kompletirana: "Šuplja" obrana hitno treba novog stopera i povratak Devetka

| Autor: Roberto Car
(Snimila Leona Teodorović)

(Snimila Leona Teodorović)


Puna su tri tjedna prošla od prvog treninga Istre 1961 u ovom ljetnom pripremnom razdoblju. Naporni treninzi po velikim vrućinama u klupskom kampu u Balama te tri odigrane utakmice s vrlo jakim suparnicima omogućile su treneru Paolu Tramezzaniju i njegovim suradnicima da steknu uvid u mogućnosti igračkog kadra kojega ima na raspolaganju.

Dobra je strana ovih priprema što je pulski prvoligaš u njih ušao s trenerom koji je zaključio prošlu sezonu, što je dobar dio igračkog kadra ostao na okupu i što je zadržan prepoznatljiv način igranja koji je donio toliko radosti navijačima, ali i samim igračima i vodstvu kluba u završnici sezone.

Ne treba zaboraviti kako je talijanski trener koncem prošle sezone u više navrata rekao kako ova momčad, uz zadržanu igračku jezgru, može u novoj sezoni krenuti u borbu za visok plasman. Za nikad ostvaren san o igranju u Europi.

U takvom je stilu zaključena prošla sezona, na valu optimizma kojega su podjednako širili trener, igrači i navijači. Međutim, stvari od početka ovih priprema nisu tekle tako glatko kao što se to možda očekivalo.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter