ISTRA 1961

Majkić: Bio je to samo jak udarac koji je izazvao hematom

| Autor: Ivica Cerovac
Jedan od "povlaštenih" - Lovro Majkić (Snimila Leona Teodorović)

Jedan od "povlaštenih" - Lovro Majkić (Snimila Leona Teodorović)


Po povratku iz Codroipa u kojem su poraženi od talijanskog prvoligaša Udinesea, nogometaši Istre 1961 u četvrtak poslije podne trenirali su u Balama, gdje ih je jučer dočekao dvostruki program, no pritom je Paolo Tramezzani odlučio poštedjeti jutarnjeg treninga nekolicinu igrača.

Riječ je mahom o onima koje je talijanski trener najviše koristio u dosad odrađenim prijateljskim utakmicama, a predvode ih stoperi na čelu s Darijem Marešićem, koji je već prikupio "pristojnu" minutažu.

- Stvarno se Marešić naigrao u dosadašnjem dijelu priprema i svaka mu čast na prikazanom. Nakon što je u nedjelju jedini odigrao 90 minuta protiv Kopra, tri dana kasnije se odlično suprotstavio Thauvinu, kapetanu Udinesea i njihovom najboljem igraču za kojim je respektabilna karijera.

Tako "mrtav" jako je dobro parirao možda i najboljem igraču protiv kojeg sam ikad igrao, čovjeku koji radi razliku na terenu i kad se nađe u prilici, ne propušta je. Natrčao se Marešić u srijedu i nakon utakmice su on i Iovu jedva hodali od umora te je to jedan od razloga zbog čega su se našli među igračima koje je trener Tramezzani oslobodio jutarnjeg treninga - nadovezao se Lovro Majkić, čuvar mreže Istre 1961.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter